Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τα μυθικά συμβόλαια Μέσι-Νεϊμάρ

Δημοφιλή

Αίσθηση προκάλεσε το δημοσίευμα της Parisien σχετικά με το «αστρονομικό» συμβόλαιο που έδωσε η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν στον Κιλιάν Μπαπέ για να συνεχίσει να αγωνίζεται στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Σύμφωνα με τους Γάλλους ο 23χρονος επιθετικός σε βάθος τριετίας θα καρπωθεί 636 εκατομμύρια ευρώ και θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στην ιστορία.

Η Parisien με νέο της ρεπορτάζ έβγαλε στο φως το συμβόλαιο των δυο άλλων σταρ των πρωταθλητών Γαλλίας, Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ.

Ο Αργεντινός σταρ λαμβάνει 41 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και παίρνει ένα ποσοστό με τη μορφή κρυπτονομισμάτων.

Ο Pulga πέρυσι το καλοκαίρι είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο ως ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και δεν πήρε πριμ υπογραφής εν αντιθέσει με τον Μπαπέ. Ο αρχηγός της Αλμπισελέστε δεν είναι μόνιμος κάτοικος Παρισιού και πληρώνει μόνο 30% σε φόρους.

Από την πλευρά του ο Βραζιλιάνος αμείβεται με 26 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο καθαρά. Ο Νεϊμάρ πήγε το καλοκαίρι του 2017 στην Παρί Σεν Ζερμέν με το ποσό ρεκόρ των 222 εκατομμυρίων και πέρυσι υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027 με μειωμένες αποδοχές.


Τελευταία νέα

Ολυμπιακός: Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό!

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» αποκαλύπτει άλλο ένα μέρος της κατάθεσης μάρτυρα που εμπλέκει τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός. ΑΛΛΗ...

Στην ίδια κατηγορία