Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Το τέταρτο οκτάλεπτο πλήγωσε τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 2η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ  ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το βράδυ της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου τον Απόλλωνα Σμύρνης, από τον οποίο και ηττήθηκε με 11-8.

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πήραν πρώτοι κεφάλι στο σκορ, σκοράροντας στο πρώτο τετράλεπτο δύο τέρματα, 2-0. Ο Δικέφαλος απάντησε με τον Χαραλαμπόπουλο σε 2-1 και ισοφάρισε με Μιλάρντοβιτς στην κόντρα σε 2-2. Στο τελευταίο δίλεπτο, η «ελαφρά ταξιαρχία» πέτυχε δύο τέρματα, με το 4-2 να είναι τελικό σκορ του πρώτου οκταλέπτου.

Το δεύτερο οκτάλεπτο επιφύλασσε από ένα γρήγορο τέρμα για κάθε ομάδα, με τον Απόλλωνα να κάνει το 5-2 και τον Καλαργυρό να μειώνει για τον ΠΑΟΚ σε 5-3. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την διαφορά με δικό τους 2-0, με τον Κόουπμαν να μειώνει σε 7-4, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δικέφαλος ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα στην πισίνα, σκοράροντας δύο σερί τέρματα τα οποία πέτυχαν οι Χαραλαμπόπουλος και Καλαργυρός, 7-6. Οι «ασπρόμαυροι» κράτησαν το μηδέν στην άμυνα τους, ενώ έχασαν σημαντική ευκαιρία με Μιλάρντοβιτς για την ισοφάριση, με το 7-6 να είναι το τελικό σκορ του τρίτου οκταλέπτου. Το τέταρτο οκτάλεπτο ξεκίνησε με γκολ ισοφάρισης από τον Δικέφαλο, χάρη στον Χαραλαμπόπουλο, 7-7.

Κάπου εκεί, ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα, αστοχώντας σε δύο πέναλτι. Οι γηπεδούχοι με τέσσερα δικά τους τέρματα έκαναν το 11-7, με τον ΠΑΟΚ να μειώνει σε 11-8 με τον Καρατζά, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το αποτέλεσμα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και ώρα 15:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-2, 0-2, 4-1

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανιωλουδάκης, Προσινικλής Ν, Καλαργυρός 2, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 1, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 3, Προσινικλής Π, Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Λασκαρίδης, Καρατζάς 1


Τελευταία νέα

Απίθανος διαγωνισμός από το PAOK Inside

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του ΠΑΟΚ με υπογραφές όλων των παικτών πάνω της! Τα...

Στην ίδια κατηγορία