Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Ξέρω πώς θα είναι το κλίμα στην Τούμπα»

Δημοφιλή

Ο Γκεόργκι Μιλάνοφ επισήμανε στις δηλώσεις του ότι τίποτα δεν κρίθηκε στην υπόθεση της πρόκρισης, παρά το 2-0 της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ.

«Το πετύχαμε με μεγάλη αφοσίωση από όλη την ομάδα και με τον καταπληκτικό κόσμο μας που μας στήριξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Νομίζω ότι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικά δυνατή, αλλά αυτή τη στιγμή μπορούμε να απολαύσουμε αυτή την πραγματικά μεγάλη νίκη όχι μόνο για τη Λέφσκι, αλλά για το βουλγαρικό ποδόσφαιρο» τόνισε ο 30χρονος Βούλγαρος μεσοεπιθετικός, συμπληρώνοντας: « Ο αγώνας μόλις τελείωσε, τώρα πρέπει να συνέλθουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Όσο το δυνατόν περισσότεροι από τους τραυματίες ποδοσφαιριστές μας να συνέλθουν. Πιστεύω ότι είναι ένα εξαιρετικά καλό αποτέλεσμα, αλλά θέλω να προειδοποιήσω όλους τους παίκτες ότι τίποτα δεν έχει κριθεί. Έχω παίξει στο γήπεδό τους και ξέρω πώς θα είναι η ατμόσφαιρα. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά δύο γκολ μπροστά είναι πολύ καλά για εμάς αυτή τη στιγμή».

 

 


Τελευταία νέα

Η σπουδαία κίνηση της Λέσχης Φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών (pic)

Σε μια όμορφη κίνηση προχώρησε Η ΛΦ ΠΑΟΚ Γρεβενών, καθώς εκπρόσωποι του επισκέφθηκαν την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών και παρέδωσαν...

Στην ίδια κατηγορία