Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Home Ρεπορτάζ Βετούλας: «Δίκαιος νικητής ο ΠΑΟΚ»

Βετούλας: «Δίκαιος νικητής ο ΠΑΟΚ»

0

Νικητής φεύγει από το PAOK Sports Arena ο Δικέφαλος, ο οποίος επικράτησε με 77-62 επί του Αμαρουσίου για την 5η αγωνιστική των Play out της Basket League. Ο ΠΑΟΚ mateco κατάφερε να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική και να αποσπάσει την 8η θέση και το εισιτήριο για τα Play Off του πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Βετούλας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την ήττα της ομάδας του και το πρόωρο τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, δίκαιη νίκη. Είναι ξεκάθαρο ότι είχαμε θέματα στα αμυντικά ριμπάουντ και τα λάθη που είχαμε ήταν σε κομβικά σημεία. Ο Ραντούλιτσα φορτώθηκε φάουλ και ήταν κομβικός για εμάς. Στα τελευταία 4.5 λεπτά δείξαμε κόπωση και αναρχία στο παιχνίδι μας. Θέλω να ευχαριστήσω το σταφ της ομάδας μας. Η ομάδα μας κατάφερε τον στόχο της, να παραμείνει στο πρωτάθλημα και διεκδικούσε τα Play off μέχρι το τελευταίο παιχνίδι».

Για τα 35 τρίποντα που επιχείρησε το Μαρούσι:

«Είμαστε μια ομάδα που έχουμε δύο παίκτες που σκοράρουν από μακριά, τον Χιλ και τον Γιαννόπουλο. Είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Ήταν ένα καινούριο φορμάτ και έδωσε τη δυνατότητα σε ομάδες να διεκδικήσουν στόχους, που είχαν χάσει στην κανονική διάρκεια. Το φετινό πρωτάθλημα ήταν ανταγωνιστικό».

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version