Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

To ρεζιλίκι της ΠΑΕ ΑΕΚ

Εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα! Αποκαλύφθηκαν και όλα όσα έκαναν τελευταία, τους αφήνουν στίγμα για μία ζωή.  Αυτά που έγιναν στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με αφορμή μία απόφαση της FIFA(!) ήρθαν να αποδείξουν σε Έλληνες και ξένους, ποιος είναι ο ρόλος του καθενός στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σημεία και τέρατα έγιναν στην ΕΠΟ σε αυτή την τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, με αρνητικούς πρωταγωνιστές τους επτά συμβούλους (από τους 17 στο σύνολο) που πρόσκεινται στην ΑΕΚ. Του Βακάλη (Αναπληρωτή Προέδρου), του Παπαχρήστου, του Θωμαΐδη, του Δημητρίου, του Ψαρόπουλου, του Λεουτσάκου (Προέδρου της SuperLeague2 και Fοοtball  league) και του Ασλανίδη (ενός εκπροσώπου της SL1 από τους τέσσερις στην Ε.Ε. της ΕΠΟ).

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ FIFA ΓΙΑ ΠΕΡΕΪΡΑ

Ας βάλουμε όμως τα πράγματα σε μία σειρά: Η FIFA είχε αποφασίσει- και το είχε κοινοποιήσει στην ΕΠΟ, μέσω της επίσημης επιστολής της ΓΓ κ. Σαμούρα, ένα μήνα περίπου πριν- ότι ο Μέλο Περέιρα θα συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο στη ΚΕΔ.

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΗΘΙΚΟ Η ΠΡΑΚΤΙΚΟ Η΄ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ;

Και μην αναφέρει κανείς ότι ο ΠΑΟΚ χαίρεται ή ευνοείται από αυτό. Οι εκπρόσωποί του, αλλά ΚΥΡΙΩΣ τα γεγονότα (23 μεγάλα και αναμφισβήτητα λάθη σε βάρος του στο πρωτάθλημα) άλλα λένε.

Τέλος πάντων η απόφαση γνωστοποιήθηκε και την περασμένη Τρίτη μέσω της συνέντευξης του κ. Φούσεκ. Το ίδιο έγινε  στη συνέχεια και στη συνεδρίαση της SupeLeague, αλλά και στο δείπνο των Big-4.

Και εκεί, η FIFA ήταν ξεκάθαρη: «Ο Περέιρα θα μείνει ένα ακόμη χρόνο, είναι απόφαση της FIFA και βάσει του καταστατικού της ΕΠΟ και της παγκόσμιας Ομοσπονδίας, είναι άμεσα εκτελεστή».

Απόρησαν μάλιστα με το χειρισμό του Γραμμένου και σχολίασαν αρνητικά το ότι δεν την υπέγραψε στις 22/5 και το έφερε (έστω προς ενημέρωση) στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Οι Big 4 λοιπόν, ήταν ενήμεροι από την Τρίτη το βράδυ πως στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής δεν θα τεθεί το θέμα Περέιρα προς ψήφιση, αλλά θα ανακοινωθεί η απόφαση, αφού οι της FIFA είχαν διαμηνύσει στον Γραμμένο ότι δε διανοούνται αποφάσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, να μπαίνουν προς ψήφιση. Ούτως ή άλλως παραβιάζεται το καταστατικό με αυτό τον τρόπο και ο κίνδυνος έκπτωσης της διοίκησης, θα ήταν μεγάλος.

ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΕΠΤΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ 

Προφανώς και οι σύμβουλοι που πρόσκεινται στην ΑΕΚ, ήταν ενήμεροι για το συγκεκριμένο γεγονός! Αμφιβάλει κανείς; Άρα, η προχθεσινή κίνηση της Τετάρτης, είχε μία θεατρική υπόσταση και ήταν το λιγότερο ντροπιαστικό για τους ίδιους και για το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτό που έκαναν- πόσο μάλλον μπροστά στα μάτια των ανθρώπων της  FIFA, που δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απλά φρόντισε και με την ανακοίνωσή της να επιβεβαιώσει την FIFA και βέβαια να εκθέσει τους φίλα προσκείμενους συμβούλους της.

Πώς;

Αναφέρθηκε σε μη πλειοψηφία, κάτι που σημαίνει πως είχε μετρημένα τα κουκιά και μιλάει εξ ονόματός τους. Πώς γίνεται αυτό;

Τους δικαιολογεί μάλιστα όσον αφορά την αποχώρησή τους και φυσικά δεν διαψεύδει το ότι το περιβόητο sms που ζητούσε από τους παράγοντες να φύγουν από την αίθουσα, το έστειλε ο διοικητικός της ηγέτης!!

Η έκθεση σε όλο το μεγαλείο της, με τους εφτά να δηλώνουν αργότερα  σε συνομιλίες τους με άλλους παράγοντες, ότι τους καλύπτει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ!!

Αυτοί δεν ντρέπονται;

Πως αυτή η υπόθεση συνδέεται με τον Κομίνη…

Γι’ αυτό η FIFA διατηρεί τον Περέιρα   

Αν έχει αξία να σχολιαστεί επί της ουσίας η απόφαση της FIFA, πρέπει να τονίσουμε ότι η FIFA δεν άλλαξε πολιτική από χρονιά σε χρονιά. Με την παρουσία τους στην Ελλάδα, μας έχουν δείξει τι πιστεύουν και πώς δρουν…

Πέρυσι, όταν ο ΠΑΟΚ έχασε ένα πρωτάθλημα λόγω της αλλαγής απόφασης του Κομίνη, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ επέλεξε να ασκήσει ακραία πολιτική κατά του διεθνούς διαιτητή, σε τόσο έντονο βαθμό, που τα αποτελέσματα τελικά ήταν ακριβώς αντίθετα από αυτά που ήθελε να πετύχει.

Στα μάτια των αξιωματούχων της Παγκόσμιας ποδοσφαιρικής αρχής, το ακραίο bullying του ΠΑΟΚ, ήταν εχθρική πράξη προς το πρόσωπό τους. Κάπως έτσι, ο Κομίνης διατηρήθηκε στους πίνακες!

Φέτος η ΑΕΚ, για ένα ασήμαντο λόγο, όπως αυτή η αλλαγή θέσης του βοηθού στον τελικό κυπέλλου,  με τον τέταρτο  και του τέταρτου με τον VAR, έχει σηκώσει τη σημαία της επανάστασης, προσπαθώντας φυσικά να βρει δικαιολογία για τον τρίτο σερί χαμένο τελικό. Αμφιβάλει κανείς γι’ αυτό; Αμφιβάλουν μήπως οι ίδιοι οι ΑΕΚτσήδες;

Ήταν μία αλλαγή που δεν έπαιξε ΚΑΝΕΝΑΝ ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού, σε αντίθεση με ότι συνέβη έναν χρόνο πριν με τον Κομίνη.

Και άντε ο Ολυμπιακός αυτή τη στάση έχει εδώ και έναν χρόνο με τον Περέιρα για τους δικούς του (ασχολίαστους αυτή τη στιγμή) λόγους. Η ΑΕΚ τι ακριβώς κάνει; Πέρυσι τέτοιο καιρό που έμεινε ο Κομίνης, ο Περέιρα ήταν καλός και φέτος που έγινε αυτό στο ΟΑΚΑ, δεν είναι καλός; Μήπως τελικά ξεπληρώνει κανένα γραμμάτιο η ΑΕΚ στον ΟΣΦΠ μετά την εκλογή Λυσσάνδρου;

Για να το κλείνουμε. Η ΦΙΦΑ γνωρίζει. Έχει αναλύσει τις συμπεριφορές, έχει αντιληφθεί το πως λειτουργεί το ποδόσφαιρό μας και δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν να πράξει με τον … παραδοσιακό τρόπο.

Προχθές απλά επιβεβαιώθηκε αυτό που γνώριζε και δεν είναι άλλο από το γεγονός πως ένα σημαντικό ποσοστό συμβούλων της ΕΠΟ, είναι άβουλα όντα που εξυπηρετούν συμφέροντα τρίτων. Αυτοί που τους ελέγχουν, φρόντισαν να τους εκθέσουν με μεγάλη άνεση. Η ευκολία που γράφτηκε η ανακοίνωση που προσφέρει πέπλο προστασίας και δικαιολογίας στους 7 είναι μνημείο αλαζονείας. Το ότι ακολούθησαν πιστά την εντολή του Μελισσανίδη, όπως διέρρευσε, δεν το διαψεύδει ούτε η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, το αντίθετο μάλιστα…

ΟΙ ΠΙΟ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ 

Το πιο ωραίο βέβαια είναι πως ο εκπρόσωπος της Λίγκας που προέρχεται από την ΑΕΚ αποχώρησε. Ο Ασλανίδης- μορφωμένος άνθρωπός και γιατρός στο επάγγελμα- μάλλον μπερδεύτηκε και δεν κατάλαβε πως εκεί βρισκόταν για να εκπροσωπήσει τους άλλους έντεκα (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ είναι οι εκπρόσωποι της Λίγκας στην ΕΠΟ) που απουσίαζαν και όχι τα συμφέροντα της ομάδας του. Μιλάμε για αδιανόητα πράγματα που έκαναν τα μαλλιά (όσοι έχουν) των εκπροσώπων της ΦΙΦΑ, να πέσουν.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Λεουτσάκος, ο οποίος αποχώρησε, παρότι εκπροσωπεί ομάδες δύο κατηγοριών!!! Απίστευτα πράγματα που αν καταγγελθούν από οποιαδήποτε ομάδα αμφιβάλλουμε αν κάποιος από αυτούς μείνει στη θέση του αφού είναι το λιγότερο βέβαιο ότι πρέπει να επέμβει Αθλητικός Εισαγγελέας και Επιτροπή Δεοντολογίας.

FIFA ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ

Δεν υπάρχει άλλη λύση…  

Μετά από όλα αυτά και μετά από όσα διαβάσαμε από διάφορους, αναρωτιόμαστε:

 -Το ΔΣ παρουσιάζει εικόνα διάλυσης λόγω της FIFA (!!!) και του Γραμμένου (!!!) και όχι λόγω των εφτά που αποχώρησαν;

– Αυτοί που αποχώρησαν είναι εξαρτώμενοι (το παραδέχονται) αλλά είναι κι αυτοί που έμειναν; Γιατί ακριβώς; Επειδή έμειναν και ακολούθησαν τη διαδικασία που προβλέπεται από το καταστατικό;

– Η FIFA είναι η κακιά και μάλιστα οι Χούμπελ- Φούσεκ έχουν διαλέξει πλευρά (!!!) ενώ μέχρι και δύο μήνες πριν ήταν καλοί και είχαν βοηθήσει στην κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου;

– Ο Περέιρα είναι κακός γιατί δεν ενημέρωσε τις ομάδες για την εσωτερική αλλαγή στον τελικό του ΟΑΚΑ (by the way είχε ενημερωθεί ο Λίντεμπεργκ ως παρατηρητής διαιτησίας αλλά κατά έναν περίεργο λόγο η ΑΕΚ δεν έχει πρόβλημα μαζί του) ενώ πέρυσι που κρατούσε τον Κομίνη ήταν ο… Κολίνα;

– Είναι λάθος να μείνει ο Περέιρα, γιατί η ΑΕΚ έχει ταχθεί εναντίον και έτσι… χάνει τις εντυπώσεις στους διαιτητές;

Και το σκληρό ροκ απ’ ότι φαίνεται μόλις άρχισε:

Η ΑΕΚ έβγαλε ανακοίνωση εναντίον του Γραμμένου προχθές ακολουθώντας (πάλι) τον ΟΣΦΠ!

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τον σκοπό του με τη βοήθεια της ΑΕΚ και…  ο

ΠΑΟΚ ακονίζει τα μαχαίρια του, μια και η συναινετική στάση που κρατάει μέχρι τώρα στη Λίγκα αλλά και στην ΕΠΟ μάλλον θα πάει περίπατο.

Προχθές αποκαλύφθηκε από dikisports, ότι είναι πλέον  πολύ πιθανό να υπάρξει καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας από πλευράς Χούμπελ εναντίον των επτά.

Εμείς προσθέτουμε πως κάποιες ΠΑΕ και Ενώσεις ήδη ετοιμάζονται ανεξάρτητα από το τι θα κάνει ο Χούμπελ…

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν Επιτροπή Παρακολούθησης και ξένοι αρχιδιαιτητές και διαιτητές μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Γιατί θέλει πολύ δρόμο ακόμη να ανατείλει για το ελληνικό ποδόσφαιρο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version