Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Στο πλευρό του ΠΑΟΚ ο Γιάννης Παπαστεφανάκης!

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο παιχνίδι-τίτλου μεταξύ του Άρη και ΠΑΟΚ ο ακούραστος μικρός Γιαννάκης Παπαστεφανάκης βρίσκεται στο δρόμο για να το παρακολουθήσει από κοντά. Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, προχώρησε σε πρόσκληση στον μικρό Γιαννάκη για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» με την Φιορεντίνα.

Πως όμως αισθάνθηκε όταν δέχτηκε την πρόσκληση; Το αποκάλυψε μιλώντας στο monobala.gr στον δρόμο για την Θεσσαλονίκη από την Άμφισσα αφού χθες βρέθηκε στο ημιτελικό του πρωταθλήματος της Κ15 όπου ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό στα πέναλτι.

Αν και ΠΑΟΚτσής ο μικρός Γιαννάκης μίλησε με την γλώσσα της αλήθειας για μία ακόμη φορά. «Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο του Ολυμπιακού τον κ. Μαρινάκη για την πρόσκληση που μου έκανε αλλά και τη τιμή να παρακολουθήσω από κοντά το τελικό του Conference League. Θα είναι εξάλλου ο πρώτος μου ευρωπαϊκός τελικός που θα έχω την ευκαιρία να παρακολουθήσω από κοντά», ήταν η πρώτη απάντησή του και συνέχισε δίνοντας την ευχή του.

«Θα ήθελα να ευχηθώ στον Ολυμπιακό να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που θα σηκώσει ευρωπαϊκό τρόπαιο», χωρίς να μείνει εκεί. «Του δίνω τη θετική μου ενέργεια και πάμε να το σηκώσουμε. Στην Ιταλία εξάλλου υποστηρίζω την Μίλαν».

Σε εκείνο το σημείο μάλιστα είχε να πει και κάτι για τον προπονητή του Ολυμπιακού όσον αφορά την έκβαση του τελικού. «Εύχομαι να μην μας βγάλει τη ψυχή ο Μεντιλίμπαρ και να τελειώσει το παιχνίδι στην κανονική του διάρκεια».

Όσο για το πότε έγινε του έγινε η πρόσκληση; Ο μικρός Γιαννάκης το θυμάται πολύ καλά. «Την επόμενη μέρα που ήρθε ο Ολυμπιακός να παίξει στη Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Μία μέρα μετά και αφού μετά τη λήξη εκείνου του παιχνιδιού είχα μιλήσει με τον Τζολάκη και μου έδωσε τη φανέλα του».

Μία φανέλα του Ολυμπιακού που πάντως δεν ήταν η πρώτη στην ολοένα και πιο πλούσια συλλογή του. «Ήταν η δεύτερη που πήρα από ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Η πρώτη ήταν από τον Μασούρα την οποία είχα κάνει δώρο σε έναν φίλο μου για να τον κάνω χαρούμενο».

Ο μικρός Γιαννάκης αν και μία εβδομάδα μετά θυμόταν και το τετ α τετ που είχε με τον Τζολάκη. «Του είπα πως είναι το καλύτερο παιδί και του ευχήθηκα να κατακτήσει το Conference», για να παραδεχτεί: «Εκτός από τον Τζολάκη από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μου αρέσει και ο Ελ Κααμπί». Ακόμη δεν έκρυψε και τον μεγάλο του καημό. «Θα ήθελα να βρεθώ φέτος και στο Λονδίνο για να παρακολουθήσω από κοντά και το τελικό του Champions League. Για να δω από κοντά και την Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα να το σηκώνει».

Τέλος κι αν ο τελικός του UEFA Conference League απέχει ακόμη 10 ημέρες δεν ήταν δυνατόν ο μικρός Γιαννάκης… να περάσει Κυριακή χωρίς να βρεθεί σε γήπεδο. Και πόσο μάλιστα όταν αγωνίζεται ο αγαπημένος του ΠΑΟΚ. Κι αν με την παρουσία του στη Νέα Φιλαδέλφεια θα έχει την ευκαιρία να ζήσει έναν πρώτο ευρωπαϊκό τελικό σε λίγες ώρες θα βρεθεί για πρώτη φορά στο Χαριλάου.

«Πρώτη φορά θα βρεθώ στο γήπεδο του Άρη. Χαμηλά την μπάλα και ο καλύτερος ας κερδίσει», ήταν η ευχή του μικρού Γιαννάκη για το σημερινό μεγάλο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης αλλά και του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League. Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του Κωστής Παπαστεφανάκης: «Μετά από συνεννόηση των δύο ΠΑΕ, του Άρη και του ΠΑΟΚ, θα μπει μαζί με τον τερματοφύλακα του Άρη τον Κουέστα στον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια και αν το επιτρέψει η λίγκα θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από τον αγωνιστικό χώρο δίπλα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version