Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Τα συνεχόμενα ραντεβού

Δεν είναι η πρώτη φορά, που ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αναμετρώνται μέσα σε λίγες ημέρες και για το πρωτάθλημα και για το κύπελλο.

Στις 11 Δεκεμβρίου 1993 η ομάδα του Ολεγκ Μπλαχίν είχε νικήσει στην Τούμπα την αντίστοιχη του Ιβιτσα Οσιμ με 3-1 για το πρωτάθλημα. Τέσσερις ημέρες αργότερα το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι (με γηπεδούχους τους «πράσινους») για τους «16» του κυπέλλου είχε ολοκληρωθεί με «λευκή» ισοπαλία. Η ρεβάνς της Τούμπας -προπαραμονή Πρωτοχρονιάς του 1994-κρίθηκε στα πέναλτι, όπου οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 5-4.

Αλλά και τον Απρίλιο του 2017 οι δύο ομάδες είχαν δώσει τρία παιχνίδια μεταξύ τους. Η αρχή (9 του μηνός) είχε γίνει στην Τούμπα για το πρωτάθλημα (3-0), τρεις ημέρες μετά ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει εντός έδρας με 2-0, αλλά στη ρεβάνς της 27ης Απριλίου 2017 (φωτ.) ο Δικέφαλος έκανε την ανατροπή με 4-0, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό.


Τελευταία νέα

Έντονη αστυνομική παρουσία στην Καμάρα

Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ απηύθυναν κάλεσμα σε όλους τους φίλους της ομάδας, προκειμένου να συγκεντρωθούν στην Καμάρα και με...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version