Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Τα λάθη, που έφεραν την αγωνιστική πτώση

Ο ΠΑΟΚ τακτικά ήταν καλός και στα δυο τελευταία παιχνίδια με τον Άρη. Παρότι υστερεί σε μπάτζετ έναντι του συμπολίτη (έφτασε τις 800.000 ευρώ φέτος ο Άρης) όχι μόνο ήταν ανταγωνιστικός αλλά ουσιαστικά έχασε στις λεπτομέρειες.

Ο Τακιανός παραμένει ένας ικανός προπονητής. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έκανε λάθη. Ο καταρτισμός του ρόστερ δεν ήταν ο καλύτερος δυνατός. Ένα σημαντικό λάθος έγινε με την επιλογή του παίκτη στην κομβική θέση «2». Γιατί σε αυτή την θέση ο ΠΑΟΚ έδωσε και ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα.

Δώδεκα χιλιάδες δολάρια το μήνα πήρε ο Χάρισον. Υπήρχε η ελπίδα πως αυτός ο παίκτης θα σήκωνε τον ΠΑΟΚ στα δύσκολα , θα είχε το εύκολο σκορ.

Στη διάρκεια της χρονιάς αντί να σηκώσει ο Χάρισον τον ΠΑΟΚ, έφτασε στο σημείο ο οργανισμός του ΠΑΟΚ να προσπαθεί να βοηθήσει τον Aμερικανό προκειμένου να… βελτιωθεί η ψυχολογία του! Γιατί αυτό συνέβαινε ειδικά τον τελευταίο μήνα.

Παρά τα προβλήματα και την «στενότητα» που υπάρχει  στην ΚΑΕ, η διοίκηση δεν αρνήθηκε αλλαγές στον Τακιανό. Ειδικά φέτος έγιναν πάρα πολλές. Απέκτησε όμως ο ΠΑΟΚ τους καλύτερους που θα μπορούσε με τα χρήματα που είχε; Δεν είναι δικαιολογία το «μικρό μπάτζετ» για επιλογές τύπου… Φλάτεν. Ο Τακιανός δούλευε ασταμάτητα, δούλευε στην λεπτομέρεια, διάβαζε καλά τα ματς όμως ο ΠΑΟΚ υστερούσε σε ποιότητα κι αυτό ήταν και δικό του λάθος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version