Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

«Πετάει» φέτος ο Κουλιεράκης

Θεαματική ήταν η αγωνιστική βελτίωση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη την φετινή σεζόν, με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό να είναι καθοριστικός στην πορεία του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο νεαρός στόπερ βρίσκεται για δεύτερη διαδοχική χρονιά στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις με την «ασπρόμαυρη» φανέλα. Η σταθερά καλή αγωνιστική του εικόνα, αλλά και η διαρκής βελτίωσή του σε ατομικό επίπεδο τον έχουν εδραιώσει στην αρχική σύνθεση των «ασπρόμαυρων» την τελευταία διετία. Φυσικά, οι καλές εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ έφεραν και τις πρώτες του κλήσεις στην Εθνική Ελλάδας.

Η σύγκριση των αριθμών του την περσινή και την φετινή αγωνιστική χρονιά δεν λένε ψέματα. Ο 20χρονος Κρητικός έχει βελτιωθεί σε άμυνα και επίθεση, όντας βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου. Την σεζόν 2022-2023 ο Κουλιεράκης αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια καταγράφοντας δύο γκολ και μία ασίστ, τη στιγμή που φέτος -τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε- έχει 35 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ.

Η ακρίβεια στις πάσες του την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο «αγγίζει» το 85% στην Super League, ενώ έχει αποδείξει πως είναι πολύ δυνατός και στον… αέρα, καταγράφοντας 73% επιτυχία στις εναέριες μονομαχίες.

Η σταθερά ανοδική πορεία του 20χρονου κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ έχουν ανεβάσει και τα ποσοστά του στη γνωστή πλατφόρμα «Transfermarkt». Η χρηματιστηριακή του αξία υπολογιζόταν στα 300 χιλιάδες ευρώ το καλοκαίρι του 2022, ενώ πλέον βρίσκεται στα έξι εκατομμύρια ευρώ!

Οι εμφανίσεις του με τα «ασπρόμαυρα» δεν περνάνε απαρατήρητες στο εξωτερικό. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήταν μία από τις ομάδες, που προσέγγισαν τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του νεαρού wonderkid, ωστόσο δεν είναι η μόνη, καθώς το όνομα του 20χρονου βρίσκεται σε αρκετές μεταγραφικές ατζέντες των ευρωπαϊκών κλαμπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τρελοί πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια!

Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και θα γιορτάζει για πολλές ώρες! Μετά τη λήξη του αγώνα στο Βικελίδης, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version