Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Στηρίζεται στην… εμπειρία Βιεϊρίνια ο Λουτσέσκου

Δεν ήταν λίγες φορές εντός της φετινής αγωνιστικής περιόδου που ο Ράζβαν Λουτσέσκου στηρίχθηκε εν πολλοίς στις υπηρεσίες του Αντελίνο Βιεϊρίνια, αξιοποιώντας τον σε κρίσιμες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ σε ΕλλάδαΕυρώπη και ενεργοποιώντας τον ακόμη και σε ρόλο εξτρέμ (σ.σ όπως επιχείρησε στην τελευταία αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ). Επί του παρόντος, ο Πορτογάλος αρχηγός του Δικεφάλου έχει σημειώσει 26 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας ένα γκολ σε συνολικά 1.390΄ αγωνιστικά λεπτά, δηλώνοντας «παρών» στα κομβικά ματς του Δικεφάλου παρόλο που ανά διαστήματα ταλαιπωρούνταν από μυϊκές ενοχλήσεις, κρατώντας τον στα… πιτς.

Από τα πρώτα επίσημα ματς του ΠΑΟΚ, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια επιστρατεύτηκε για πρώτη φορά στα προκριματικά του UEFA Europa Conference League και πιο συγκεκριμένα στην εντός έδρας επαναληπτική αναμέτρηση με την Χαρτς στην Τούμπα (4-0) αγωνιζόμενος για 64΄ ως δεξιός οπισθοφύλακας ενώ στις υπόλοιπες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Δικεφάλου πριν τους ομίλους βρισκόταν στον πάγκο με εξαίρεση τον πρώτο αγώνα της σεζόν με την Μπειτάρ Ιερουσαλήμ που παρέμεινε εκτός αποστολής. Με την εξασφάλιση της παρουσίας του ΠΑΟΚ στους ομίλους, δεν… έχασε αγώνα έχοντας επιστρατευτεί σε ρόλο βασικού με Αμπερντίν και Άιντραχτ Φρανκφούρτης εντός και εκτός έδρας, έχοντας ενεργοποιηθεί από τον πάγκο στα σετ αγώνων με την Ελσίνκι.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ με Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Κλαμπ Μπριζ επιστρατεύτηκε σε ρόλο βασικού τόσο στον εντός έδρας θρίαμβο με τους Κροάτες (5-1) όσο και στην ήττα με τους Βέλγους στο Μπριζ (0-1). Από εκεί και πέρα, στο πρωτάθλημα της Super League αγωνίστηκε συνολικά σε 13 αγώνες συν τρεις συμπεριλαμβανομένων των Play Off ενώ τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής του καταγράφηκαν κόντρα στους συνδιεκδικητές του τίτλου, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να τον τοποθετεί κυρίως στο δεξί άκρο της άμυνας, ποντάροντας πολλά στην ποιότητα και την εμπειρία του. Από το πρόγραμμα του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ωστόσο, δεν έλλειψαν και οι τραυματισμοί που τον έθεσαν εκτός για εύλογο χρονικό διάστημα στην τελευταία του όπως όλα δείχνουν αγωνιστική περίοδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το Χαριλάου πηγαίνει στον ΠΑΟΚ

Η Super League όπως συνηθίζει όλη τη χρονιά ετοίμασε τις προαναγγελίες των αγώνων. Φυσικά, από αυτές δεν θα μπορούσε να...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version