Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Αλύγιστος και φέτος ο ΠΑΟΚ

Ακόμη μία εκπληκτική σεζόν διανύει το γυναικείο ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ, το οποίο χρειάζεται έναν βαθμό στα τρία τελευταία παιχνίδια, για να «σφραγίσει» το 19ο πρωτάθλημα της ιστορίας του!

Ο Δικέφαλος έχει να υποδεχθεί τον ΟΦΗ, τις Ελπίδες Καρδίτσας και τον Αστέρα Τρίπολης, ώστε να «κλείσει» τις υποχρεώσεις του για το φετινό πρωτάθλημα. Όμως οι Μόνιμες Πρωταθλήτριες, έχουν ακόμη έναν τίτλο να διεκδικήσουν, αυτόν του Κυπέλλου Ελλάδας, θεσμός ο οποίος έκανε την επανεμφάνισή του μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Εκεί, έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο, για την ημιτελική φάση του παιχνιδιού, σε μια αναμέτρηση η οποία είναι νοκ-άουτ και δεν υπάρχει δεύτερο παιχνίδι.

Παρ’ ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο ανέβηκε επίπεδο την φετινή σεζόν, με τις ανόδους του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Αστέρα Τρίπολης, ο ΠΑΟΚ Morris δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κατακτήσει και τον φετινό τίτλο, καθώς οι παίκτριες του Θαλή Θεοδωρίδη, παραμένουν αήττητες με 21 νίκες και δύο ισοπαλίες και έχουν σημειώσει 70 τέρματα και έχουν δεχθεί μόλις… 8!

Χαρακτηριστικό είναι πως η δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος την έχει ο ΟΦΗ και η ΑΕΚ με 14 γκολ παθητικό.

Στο Κύπελλο Ελλάδος, ο ΠΑΟΚ Morris επικράτησε στην Α’ φάση της Δόξας 2016 με 1-6 στη Δράμα, κέρδισε με 0-4 τον Άρη, ξεπέρασε δύσκολα το «εμπόδιο» του Παναθηναϊκού με 1-0 στην παράταση και ο εκτός έδρας ημιτελικός με τον ΟΦΗ, είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 15 Μαΐου στις 16:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version