Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Premier League καλεί Ολιβέιρα

Ένα ακόμη τρόπαιο πρόσθεσε στην προσωπική του συλλογή ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο οποίος κατέκτησε με τη Ρόμα το Conference League. Ο Πορτογάλος χαφ αγωνίστηκε στη Ρόμα με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο, κάνοντας ένα ακόμη πετυχημένο πέρασμα.

Η περίπτωση του Ολιβέιρα απασχολεί αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ, που θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, καθώς αποτελεί μια αξιόπιστη λύση στη μεσαία γραμμή.

Για τον Πορτογάλο μέσο έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια ο τεχνικός της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα τον ήθελε στην ιταλική ομάδα και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Παρόλα αυτά, η Πόρτο κοστολογεί τον Ολιβέιρα στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ παράλληλα ενδιαφέρον για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου έχουν δείξει κι άλλες ομάδες.

Ο 30χρονος χαφ βρίσκεται και στην ατζέντα της Γουλβς, η οποία δεν έκανε και την καλύτερή της σεζόν φέτος στην Premier League και θέλει να επιστρέψει δυναμικά την ερχόμενη χρονιά.

Πέρα όμως από τη Γουλβς και τη Ρόμα, ενδιαφέρον για τον Ολιβέιρα έχουν δείξει και οι Νάπολι, Βαλένθια και Λάτσιο, που θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Τη σεζόν 2021-2022 ο Πορτογάλος σημείωσε οκτώ γκολ και δύο ασίστ σε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και σίγουρα έχει συγκεντρώσει αρκετά βλέμματα πάνω του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version