Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Λουτσέσκου: «Ο Ιβάν πάλεψε με την αδικία της Αθήνας!»

Τα εύσημα στον Ιβάν Σαββίδη για ακόμα μια φορά απέδωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, με τους συμπατριώτες του να δημοσιεύουν σταδιακά κομμάτια της συνέντευξης που παραχώρησε, μετά τη μεγάλη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ρουμάνος τεχνικός των «ασπρόμαυρων» στάθηκε στην τεράστια συνεισφορά του προέδρου και ηγέτη της οικογένειας του Δικεφάλου, μιλώντας για τη μάχη του και το πείσμα να παλέψει με την Αθήνα.

Όπως είπε:

«Τα μεγαλύτερα εύσημα για την μεταμόρφωση και την ανάπτυξη του συλλόγου σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο πηγαίνουν στον Ιβάν Σαββίδη.

Είναι το αφεντικό μας, αυτός που είχε το πείσμα να παλέψει με την Αθήνα και την αδικία που βίωσε ο ΠΑΟΚ.

Μας έφερε εδώ, μας έδωσε ώθηση και μας έβαλε πίεση. Δεν τον έχω δει από το 2021, δεν μπορούσε να έρθει. Δεν πειράζει όμως, τα παιδιά του ήταν εδώ. Ήμουν συνεχώς σε επαφή μαζί του, τηλεφωνούσε στους παίκτες, μας μιλούσε πριν από τους αγώνες. Μας μετέφερε το πάθος του, όλοι κατάλαβαν την επιθυμία και το πείσμα του. Τα πρώτα δύο χρόνια υπήρχε πολύ μεγαλύτερη πίεση, με βοήθησε πάρα πολύ να εξελιχθώ ως προπονητής και ως άνθρωπος. Η πίεση είναι καλή αν μάθεις να τη διαχειρίζεσαι».

Όσο για τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και η πόλη είναι σε διαρκή σύγκρουση με την Αθήνα. Υπάρχει μεγάλη ένταση και μπορείς να το αντιληφθείς αυτό, μπορείς να καταλάβεις πολύ καλά τι συμβαίνει. Στα 98 χρόνια της ιστορίας του, ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα και δύο φορές έφτασε στα προημιτελικά του Europa Conference League».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version