Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και… 1-3!

Σπουδαίο διπλό πήρε ο ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού επικρατώντας με 3-1 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ στο 13΄με τον Ακπομ, ο Μαουρίσιο ισοφάρισε στο 59΄ (ένα λεπτό μετά την είσοδο του στο παιχνίδι!), στο 85΄ ο Κούρτιτς με πέναλτι (ανατροπή Μιχαηλίδη) έδωσε ξανά το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ και στις καθυστερήσεις, και πάλι ο Σλοβένος, με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μια προσωπική ενέργεια του Ζίβκοβιτς έφτανε στον ΠΑΟΚ για να ανοίξει το σκορ στο 13’. Ο Σέρβος τα έβγαλε πέρα απέναντι σε τρεις αμυντικούς, έβγαλε την σέντρα από αριστερά και ο Άκπομ τελείωσε την φάση για το 0-1.

Αφού ο ΠΑΟΚ δεν “τέλειωνε” το ματς, ήρθε μια στιγμή κόντρα στην ροή να αλλάξει τα δεδομένα. Στο 59’, ο νεοεισελθών Μαουρίσιο, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, με συρτό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1.

Στο 85΄ ο Μιχαηλίδης κέρδισε πέναλτι σε αντικανονικό μαρκάρισμα εντός περιοχής, την εκτέλεση ανέλαβε ο Κούρτιτς γράφοντας το 1-2.

Το ματς έγινε… ροντέο μέχρι το φινάλε, και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ξανά ο Κούρτιτς που με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 1-3.

Παναθηναϊκός: Mπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Πέρεζ, Αλεξανδρόπουλος (58΄ Μαουρίσιο), Παλάσιος, Καρλίτος (78 ΄ Μακέντα), Βιτάλ (58΄ Χατζηγιοβάννης), Ιωαννίδης (66΄ Βιγιαφάνες).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (33΄ Ροντρίγκο), Εσίτι (86΄ Σβαμπ), Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Μουργκ (70΄ Ελ Καντουρί), Ακπομ (87΄ Σφιντέρσκι).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version