Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ματίας Αλμέιδα: Πρώτη φορά του… ξανασυνέβη

“Δεν είχε δώσει δικαιώματα, είναι ένας τζέντλεμαν, ας του το συγχωρήσουμε, κάτι θα τον ενόχλησε”. Αυτά ακούγονταν μετά το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, όταν οι έχοντες συμφέρον προσπαθούσαν να εξηγήσουν την έκρηξη του Αλμέιδα στην Τούμπα, με προφανή σκοπό να αποφύγει την τιμωρία, για ένα περιστατικό που είδε όλη η Ελλάδα στην τηλεόραση, αλλά η πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας δεν πήρε είδηση!

Στην πραγματικότητα, δεν ήταν η πρώτη έκρηξη του Αλμέιδα, καθώς για τον Αργεντίνο φαίνεται πως τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι σπάνιες!

Στην Ελλάδα έχει προκαλέσει ξανά αρνητικά σχόλια. Ήταν στις 17 Σεπτεμβρίου 2022 στο Αγρίνιο, όταν την ώρα του αγώνα με τον Παναιτωλικό γύρισε στην κερκίδα και έδειξε τα… γεννητικά του όργανα, με αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί όλη η κερκίδα! Φυσικά, παρότι την κίνηση την έπιασαν κάμερες, δεν κλήθηκε σε απολογία και δεν τιμωρήθηκε.

Πέντε μήνες νωρίτερα, στις 18 Απριλίου 2022, ο Αλμέιδα απολύθηκε από τους Σαν Χοσέ Ερθκουέικς του MLS, καθώς πέρα από τη φτωχή βαθμολογική συγκομιδή, πρωταγωνίστησε σε ένα ασυνήθιστο επεισόδιο!

Στο ημίχρονο του αγώνα με το Νάσβιλ (2-2) ένας οπαδός έβρισε τον Αλμέιδα κι αυτός έδωσε συνέχεια. Άρχισε να βρίζει τον οπαδό και τον πήρε στο κυνήγι, κάτι που προκάλεσε μεγάλη ένταση στην κερκίδα, κάτι που έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόλυσή του.

Και ως ποδοσφαιριστής, ο Αλμέιδα έχει πρωταγωνιστήσει σε… εντάσεις. Το 2011 σε ένα Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ, ενώ η ομάδα του η Ρίβερ κέρδισε φάουλ, αυτός άρχισε να τσακώνεται με όλους, είδε την κόκκινη κάρτα κι έφυγε “σηκωτός” από το γήπεδο, κάνοντας χειρονομίες προς τους οπαδούς της Μπόκα, με το γήπεδο να “βράζει”, ενώ παρόμοια συμπεριφορά είχε και στο Μεξικό ως προπονητής, όταν στη λήξη αγώνα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και διαπληκτίστηκε με αντίπαλους ποδοσφαιριστές.

Μάλλον το έχει στο αίμα του!

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη βδομάδα μίλησε για την αυτοβιογραφία του, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι πέρασε κατάθλιψη όταν σταμάτησε την ενεργό δράση και αντιμετώπισε μεγάλα πρόβλημα από τον εθισμό του στο αλκοόλ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Τούμπα (video)

Παροξυσμός επικρατεί στο στάδιο της Τούμπας προ του Άρης-ΠΑΟΚ με τους φιλάθλους των «ασπρόμαυρων» να... συντονίζουν τους δέκτες τους...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version