Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Παράταση αγωνίας

Ο ΠΑΟΚ κυνήγησε τη νίκη στην Μπρατισλάβα κόντρα στη Σλόβαν για την προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, μένοντας τελικά στο 0-0.

Η πιο μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο α΄ μέρος ήρθε με τον Μπίσεσβαρ στο 31’ αλλά ο Σουριναμέζος αστόχησε σουτάροντας μόνος από το ύψος του πέναλτι.

Στο β΄ μέρος ο Δικέφαλος απείλησε με τον Σφιντέρσκι (78΄ και 81΄), ενώ στο 89′ ο Μιτρίτσα δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά μετά από σέντρα του Μουργκ.

Αναγκαστική στο ημίχρονο ήταν η αλλαγή του Κρέσπο, που είχε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο.

Σλόβαν: Τσόβαν, Μεντβέντεφ, Κάσια, Μποζίκοφ, Ντε Μάρκο (90΄ Ντα Σίλβα), Αγκμπο, Ιμπραΐμ (90΄ Μραζ), Γκριν (70΄Κάβριτς), Βάις, Ζμραλ (70’ Ντράζιτς), Χέντι.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο (46΄ Μιχάι), Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Εσίτι (64΄ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (71΄ Μουργκ), Μπίσεσβαρ (86΄ Μιτρίτσα), Ακπομ (71΄ Σφιντέρσκι).

Στο άλλο ματς του ομίλου η Κοπεγχάγη πέρασε εύκολα από το Γιβραλτάρ με 4-0 επί της Λίνκολν.

Στη βαθμολογία η Κοπεγχάγη είναι πρώτη με 12 βαθμούς, ακολουθούν Σλόβαν και ΠΑΟΚ με οχτώ βαθμούς, ενώ ουραγός είναι η Λίνκολν χωρίς κανένα βαθμό.

Την τελευταία αγωνιστική (9 Δεκεμβρίου) θα γίνουν τα ματς: ΠΑΟΚ-Λίνκολν και Κοπεγχάγη-Σλόβαν (κοινή ώρα έναρξης στις 22.00).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version