Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Πάλεψε όσο μπορούσε ο ΠΑΟΚ

Για την προημιτελική φάση του Final-8 του Stoiximan Κυπέλλου Ελλάδος πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό, από τον οποίο και γνώρισε ήττα-αποκλεισμό με 7-21.

Ο Δικέφαλος προσπάθησε να μπει καλά στο παιχνίδι και ενώ βρέθηκε πίσω με 0-1, πέρασε μπροστά με γκολ από τους Τσολακούδη και Κούπμαν με 2-1. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στην συνέχεια και με σερί 0-5, πήρε προβάδισμα με 2-6, που ήταν και το σκορ του πρώτου οκταλέπτου.

Το σερί του Ολυμπιακού ανέβηκε στο 0-9 για το 2-10, με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo να μειώνει σε 3-10 με τον Νίκο Προσινικλή στα μέσα του δεύτερου οκταλέπτου, ενώ ο Σάλεχ με εύστοχο πέναλτι έκανε το 4-10. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 4-11 υπέρ των τυπικά φιλοξενούμενων.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος δέχθηκε άλλα πέντε τέρματα, ενώ κατάφερε να πετύχει και ένα γκολ με τον Ντέλιτς, ο οποίος έγινε αποδέκτης μιας εξαιρετικής πάσας του Κούπμαν, με το σκορ της τρίτης περιόδου να είναι 5-16.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo μείωσε σε 6-20 με εύστοχο πέναλτι του Πολυμέρη Προσινικλή, ενώ ο Νικόλας Τσολακούδης με ωραίο κλέψιμο και λόμπα διαμόρφωσε το τελικό 7-21.

ΠΑΟΚ Domus Ergo – Ολυμπιακός: 7-21

Τα οκτάλεπτα: 2-6, 2-5, 1-5, 2-5

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο… τουρίστας Έκονγκ έδωσε οδηγίες πρωταθλήματος

Τρομερός Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ προχωρώντας σε ένα περιπαικτικό ποστ στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, αποκαλώντας τον εαυτό...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version