Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

O Σαρανταλήθειας αναρωτιέται: Πώς τους πετσόκοψες έτσι, ρε Λευτέρη;

– Καλησπέρα αγαπητοί μου αναγνώστες!

– Θα μπω κατευθείαν στο ψητό και θα προτείνω στους φανατικούς αναγνώστες της στήλης να συνυπογράψουμε μια επιστολή συγνώμης στον Λευτέρη Αυγενάκη!

– Οπότε Δημήτρη και Τρύφωνα περάστε λίγο από τα γραφεία μας να υπογράψουμε οι τρεις μας και να φύγει με δική μας χρέωση (φέρτε δηλαδή και από 2 ευρώ) το κούριερ.

– Πρέπει το συντομότερο δυνατό να αισθανθεί την υποστήριξή μας η υπουργάρα γιατί δυο χρόνια τώρα έχει υποστεί βάναυση συκοφάντηση.

– Εμείς θεωρούσαμε και γράφαμε τον Λευτέρη ούτε λίγο ούτε πολύ υπάλληλο του Ολυμπιακού, κάποιοι κακοπροαίρετοι τον έγραφαν ακόμη και «υπηρέτρια».

– Νομίζαμε ότι αυτός ο λεβέντης ο Κρητικός είχε για ήχο κλήσης το «Περαία μου, Περαία μου» και άκουγε μόνο την «Έξαψη» της Νατάσας Θεοδωρίδου.

– Τελικά ο άνθρωπος έχτιζε πολύ προσεκτικά για δυο χρόνια τη στιγμή του απόλυτου εξευτελισμού του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη!

– Όχι, για σκεφτείτε λίγο προσεκτικά, τι κακό έπαθε δηλαδή ο ΠΑΟΚ από τον Αυγενάκη; Κλάιν, μια δικαστική διαμάχη μερικών μηνών, μέχρι τελικά να αθωωθεί και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

– Αν είστε απ´ αυτούς που πιστεύουν ότι αν δεν υπήρχε η υπόθεση πολυιδιοκτησίας θα σήκωνε το πρωτάθλημα ο Εσίτι και ο Ζαμπά, σας παρακαλώ μην ξοδεύετε άλλο χρόνο εδώ.

– Άρα λοιπόν η υπουργάρα αυτή έριξε στάχτη στα μάτια των πραγματικών εχθρών του μέχρι την τελική νίκη.

– Αυτές οι ντρίμπλες έκαναν τους Ολυμπιακούς να πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται να κουνήσουν δάχτυλο για τις εκλογές της ΕΠΟ.

– Θα τα έκανε όλα ο Λευτέρης. Θα έβαζε Πρόεδρο που θα ακούει, 4-5 κόκκινους συμβούλους εκεί που δεν είχαν κανέναν, μη σας πω ότι θα έπαιρνε τη διαιτησία από τον Κλάτενμπεργκ και θα την έδινε στον… Τσίκινη!

– Ήταν μάλιστα τόσο σίγουροι, που πανηγύριζαν πριν τις εκλογές που επιτέλους εξαφάνισαν τους βλαχοπρόεδρους απ το ποδόσφαιρο.

– Μια μικρή λεπτομέρεια βέβαια είναι ότι οι βλαχοπρόεδροι είχαν βγάλει άλλους βλαχοπροέδρους, κάτι Σαρρήδες και κάτι Γκιρτζίκηδες, αλλά ας μην αφήνουμε μικρές λεπτομέρειες να χαλάνε μεγάλες ιστορίες.

– Και τσουπ! Την κρίσιμη στιγμή με μαεστρικό τρόπο ο γίγαντας Λευτέρης τους άφησε με το… στυλό στο χέρι, περισσότερο ανίσχυρους και εντελώς εξευτελισμένους που πανηγύριζαν τη νίκη των «εξυγιαντών»!

– Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε Λευτέρη;

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version