Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

O ΠΑΟΚ ξέρει πλέον τη συνταγή για να νικήσει τον Ολυμπιακό

Πριν το ματς με την ΑΕΚ έγραφα ότι με τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν, για τον ΠΑΟΚ είναι πιο πιθανό να τερματίσει 4ος παρά να πάρει το πρωτάθλημα.

Ουσιώδη πράγματα και αιτίες, που έφεραν τον ΠΑΟΚ στο σημείο να μην κερδίζει ούτε τη Λαμία δεν αλλάζουν, ωστόσο η ποιότητα υπάρχει, μίλησε και το αίσθημα της αυτοσυντήρησης και ο ΠΑΟΚ ζωντάνεψε.

Μπορεί να μην ήταν εντυπωσιακός στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά ήταν και πάλι μια ομάδα “πεινασμένη” και αποφασισμένη να γίνει το δικό της. Αυτό ήταν που έλλειψε τις τελευταίες εβδομάδες, μετά την πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Κι αυτό, όπως και όλα τα άλλα, πιστώνεται κατά πρώτο λόγο στον προπονητή και στους παίκτες, αλλά και στους ανθρώπους που τους περιβάλλουν.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι του τίτλου μ΄ αυτή την επική ανατροπή και πλέον τα δεδομένα στο πρωτάθλημα είναι διαφορετικά.

Η ΑΕΚ πλέον είναι σε πίεση, φαίνεται από τις αντιδράσεις μετά το παιχνίδι της Τούμπας.

Ο Ολυμπιακός ξανάνιωσε, καθώς ξέρει ότι με τρεις νίκες παίρνει το πρωτάθλημα.

Κι ο ΠΑΟΚ ξέρει πως αν κάνει το απόλυτο οι πιθανότητες να το πάρει είναι 67%, οι πιθανότητες δηλαδή που έχει η ΑΕΚ να ΜΗΝ κερδίσει στο (πολύ εχθρικό γι΄ αυτήν) Καραϊσκάκη.

Φυσικά όλα (μέχρι νεωτέρας) θα κριθούν την Κυριακή στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό. Όποιος κερδίσει, πάει να το πάρει από την ΑΕΚ, σε περίπτωση ισοπαλίας, το παίρνει η ΑΕΚ.

Το καλό για τον ΠΑΟΚ, είναι πως πλέον ξέρει τη συνταγή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ατέλειωτο γλέντι από τους θριαμβευτές!

Εχουν περάσει πέντε ώρες από τη λήξη του αγώνα στο «Βικελίδης» και το ασπρόμαυρο πάρτι δεν λέει να κοπάσει. Οι...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version