Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Νέα ήττα για τον ΠΑΟΚ

Για την 7η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στο PAOK Sports Arena, τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο και ηττήθηκε με 0-3.

Από την αρχή του αγώνα οι φιλοξενούμενες επέβαλλαν τον ρυθμό τους, παίρνοντας προβάδισμα με 1-5. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ κυνηγούσε τις «πράσινες», χωρίς να καταφέρει κάτι όμως, με τον Παναθηναϊκό να κάνει το 0-1 με 19-25.

Στο δεύτερο σετ ο ΠΑΟΚ ήταν ακόμα πιο κακός, αφού δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να φανεί ανταγωνιστικός, με τον Παναθηναϊκό να φτάνει εύκολα στο 0-2 με 14-25.

Στο τρίτο σετ, ο Δικέφαλος προσπαθούσε, αλλά δεν μπορούσε με τις «πράσινες» να έχουν μια σταθερή διαφορά καθ’ όλη την διάρκεια του σετ και έκαναν το 0-3 με 21-25.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Ντάρκο Ζάκοτς είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 19:30 ώρα Ελλάδος κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία, για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του CEV Challenge Cup.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: 0-3

Τα σετ: 19-25, 14-25, 21-25


Τελευταία νέα

Πανέτοιμος για τα τελευταία 90 λεπτά της σεζόν

Κλειστά «χαρτιά» από πλευράς Ράζβαν Λουτσέσκου προ του τελευταίου τελικού του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προκειμένου...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version