Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ιστορική γκέλα για ΠΑΟΚ

Αν και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 4-1, ο ΠΑΟΚ «κατάφερε» να μην κερδίσει στην έδρα του το Βόλο, παραχωρώντας ισοπαλία με 4-4, κι αφού στο 4-3 ο Βιεϊρίνια αστόχησε σ’ εκτέλεση πέναλτι!

Στο 13ο λεπτό μια λάθος συνεννόηση μεταξύ Σβαμπ και Μιχαηλίδη, έφερε τον Φαν Βέερτ σε θέση βολής και με σουτ έκανε το 0-1.

Στο 25’, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζίβκοβιτς, ο Μιχαηλίδης πήρε την κεφαλιά και ο Γκρίλο έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Βιεϊρίνια βρήκε υπέροχα τον Άκπομ που μόνος έκανε με πλασέ το 2-1. Στο 32’ ήρθε και το 3-1. Ο Μπίσεσβαρ έκανε την σέντρα και ο Ζίβκοβιτς με δυνατό σουτ αύξησε τον δείκτη του σκορ και στο 42΄ο Αουγκούστο πάσαρε στο ύψος του πέναλτι, εκεί όπου περίμενε ο Ζίβκοβιτς και με σουτ έκανε το 4-1.

Ο Βόλος κατάφερε να βρει ένα γκολ στο 54’, και πάλι από λάθος συνεννόηση των αμυντικών του ΠΑΟΚ. Βαρέλα και Τέιλορ έχασαν τον Μπαρτόλο, και ο τελευταίος με σουτ έκανε το 4-2.  Στο 62’ο Ροσέρο κέρδισε στον αέρα Τέιλορ-Πασχαλάκη και έκανε το 4-3.

Στο 77’, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να τελειώσει το ματς καθώς κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Άκπομ. Ο Κλέιμαν όμως απέκρουσε την εκτέλεση του Βιεϊρίνια.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 82’ ο Ρίνερ με κεφαλιά έκανε το 4-4.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ (71΄ Ροντρίγκο), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Σβαμπ (71΄ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς (83΄ Μιτρίτσα), Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (88΄ Μουργκ), Ακπομ (83΄ Σφιντέρσκι).

ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν, Πουρίτα (56΄ Ροσέρο), Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης (79΄ Ρίνερ), Φερνάντες (90΄ Γκιουλέν), Μπαριέντος (79΄ Νίνης), Ρεγκατίν, Φαν Βέερτ, Μπαρτόλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version