Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ξεχωριστή μέρα για τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ

Ξεχωριστή είναι η σημερινή (4/5) μέρα για τον σούπερσταρ του ΠΑΟΚ, Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, καθώς κλείνει τα 24 του χρόνια.

Ο Αμερικανός θα γιορτάσει τα φετινά του γενέθλια στην Θεσσαλονίκη, απολαμβάνοντας παράλληλα το πολυήμερο ρεπό που έχει δώσει ο Στάθης Νεραντζάκης στην ομάδα.

Παρότι βρίσκεται στον Δικέφαλο για μικρό διάστημα, ο Πόρτερ έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με τις σπούδαίες εμφανίσεις του και δείχνει να έχει δεθεί με το κλαμπ.

Χαρακτηριστική ήταν η δηλώση του μετά την αναμέτρηση με το Μαρούσι, με τον Αμερικανό γκαρντ να αναφέρει πως δεν θέλει να αγωνιστεί σε καμία άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, εκτός του ΠΑΟΚ.

«Δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου να παίζει στην Ευρώπη σε κάποια ομάδα εκτός του ΠΑΟΚ. Δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω. Το NBA είναι προτεραιότητα για εμένα. Εάν δεν υπάρχει επιλογή και πρέπει να παίξω σε κάποια ομάδα από την άλλη πλευρά του ατλαντικού, σκέφτομαι μόνο τον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του με υποδέχθηκαν με φανταστικό τρόπο, λειτούργησαν σαν οικογένεια για μένα. Είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτή τη συμπεριφορά. Η επιλογή μου, αν δεν είναι το NBA, θα είναι ο ΠΑΟΚ», είχε αναφέρει στις δηλώσεις του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Νέες Alfa Romeo Quadrifoglio Super Sport

Η νέα έκδοση των κορυφαίων Giulia και Stelvio αποτίνει φόρο τιμής στην πρώτη θέση που κατέκτησε η Alfa Romeo...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version