Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ισοπαλία σε… νεκρό χρόνο

Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε σήμερα (04/11) ο ΠΑΟΚ Β με την ομάδα της Βέροιας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League 2.

Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία άνοιξε το σκορ στο 54′ όταν ο Μπράντονιτς συνδυάστηκε με τον Χατζηστραβό και ο τελευταίος με όμορφο πλασέ έδωσε προβάδισμα στον Δικέφαλο.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο διαιτητής Πουλικάκης είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τασιούρα στον Φασίδη, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να διαμαρτύρονται και τον Γιάννη Μιχαηλίδη να δέχεται την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Ο Μπουολί ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το τελικό 1-1.

Να σημειωθεί πως στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γιάννης Μιχαηλίδης πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα, αντικαθιστώντας τον Κωττά.

Οι συνθέσεις:

Βέροια (Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός (80′ Ιωάννου), Μπούζας (80′ Ισαακίδης), Μπλέτσας (58′ λ.τ Μπελεβώνης), Ορφανίδης (73′ Κατσούκης), Φασίδης, Μπουκουβάλας, Μπουόλι.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κιτσάκης (46′ Γιαξής), Τασιούρας, Κωττάς (64′ Μιχαηλίδης), Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Νινούα, Μπράντονιτς (73′ Σπυράκος), Ρικάρντο, Χατζηστραβός (79′ Σπυρίδης), Πανίδης (64′ Γκορντεζιάνι).


Τελευταία νέα

«Τρέλα» του ΠΑΟΚ με το πρωτάθλημα (pic)

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή αγωνιστική περίοδος για τον ΠΑΟΚ, έχοντας διαμορφώσει μία ιδιαίτερη συνθήκη να διεκδικεί πρωτάθλημα...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version