Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

«Τρέλα» του ΠΑΟΚ με το πρωτάθλημα (pic)

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή αγωνιστική περίοδος για τον ΠΑΟΚ, έχοντας διαμορφώσει μία ιδιαίτερη συνθήκη να διεκδικεί πρωτάθλημα στην τελευταία του υποχρέωση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη για τη 10η «στροφή» της Stoiximan Super League. Σκοράροντας δις με Μπράντον Τόμας και Τάισον απέδρασε από το Χαριλάου, κατακτώντας το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του, «ξεσπώντας» σε έντονους πανηγυρισμούς με τη Θεσσαλονίκη να κάνει τη νύχτα… μέρα σε ένα πλούσιο τρίτο ημίχρονο με απονομή τροπαίου, συγκινήσεις και πορεία προς τον Λευκό Πύργο.

Με τους πανηγυρισμούς να μην έχουν σταματημό, έχοντας συνεχιστεί οικογενειακά στο Κτήμα Δέδα, τα βλέμματα μετατοπίζονται συγχρόνως και στην επικείμενη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο, από πλευράς ΠΑΟΚ διευρύνεται η γκάμα των φωτογραφικών «κλικ» της ιστορικής βραδιάς της 19ης Μαϊου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως… βαφτίζει το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου «The Incredibles», χρησιμοποιώντας το και στο υλικό που ανάρτησε στα social media. Από τους The Invincibles στους… The Incredibles.

Δείτε αναλυτικότερα τη δημοσίευση από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στο Instagram:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ανακοίνωσε Ετζούκε η Σεβίλλη

Η περίπτωση του Κιντέρα Ετζούκε απασχόλησε έντονα το προηγούμενο διάστημα τον ΠΑΟΚ, καθώς οι άνθρωποι του Δικεφάλου τον θεωρούσαν...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version