Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Η νέα πρόταση της Σάλτσμπουργκ για Κωνσταντέλια κι η νέα… πόρτα

Με το τέλος της σεζόν αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον της Σάλτσμπουργκ για τον Κωνσταντέλια, με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να μην μετακινείται από τις θέσεις του.

Οι Αυστριακοί επανήλθαν με μία πρόταση 11,5 εκατ. ευρώ συν 2 εκατ. σε μπόνους για να αποκτήσουν τον διεθνή μεσοεπιθετικό, ωστόσο η πρόταση απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη συζήτηση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Σάλτσμπουργκ είναι αποφασισμένη να επανέλθει με μεγαλύτερη πρόταση, ύψος 13,5 εκατ. συν άλλα 3,5 εκατ. σε μπόνους, φτάνοντας ουσιαστικά στα 17 εκατ. ευρώ, αλλά και ποσοστό μεταπώλησης. Οι Αυστριακοί φαίνονται να… πιέζονται, καθώς για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν πήραν το πρωτάθλημα και θα παίξουν κι αυτοί προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ, από το δύσκολο μονοπάτι και θέλουν να κλείσουν γρήγορα τις μεταγραφές τους.

Αυτή τη στιγμή η τάση στον ΠΑΟΚ είναι να μη γίνουν πωλήσεις, με δεδομένη και την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο ενδεχόμενο να υπάρχουν μεγάλες προτάσεις, ο ΠΑΟΚ θα θελήσει να κερδίσει χρόνο για να κυλήσουν και τα προκριματικά και υπάρχει ξεκάθαρη απόφαση ότι αν φύγει κάποιος, θα έπρεπε να είναι σε θέση να έρθει άμεσα αντικαταστάτης.

Τη δεδομένη στιγμή προτάσεις ή έστω επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος για οποιονδήποτε άλλο παίκτη του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version