Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Η Κ-15 του ΠΑΟΚ σπάει φέτος τα κοντέρ!

Απταιστη διαδρομή καταγράφει η φετινή Κ-15 του ΠΑΟΚ, που ολοκλήρωσε μόνο με νίκες (δεκαοχτώ) τις υποχρεώσεις της στις δύο πρώτες φάσεις του πρωταθλήματος.

Πλέον, η ομάδα του Σάββα Κωνσταντινίδη βλέπει μπροστά της το φάιναλ φορ, που πρόκειται να διεξαχθεί από τις 18 μέχρι τις 21 Μαΐου στη Λαμία.

Τις περισσότερες συμμετοχές για την Κ-15 του ΠΑΟΚ κατέγραψε ο Ιορδάνης Χατσίδης (δεκαεφτά) και τον ακολούθησε ο Νίκος Χαλδέζος (δεκαέξι), που είχε τις περισσότερες παρουσίες στην αρχική ενδεκάδα. Από δεκαπέντε συμμετοχές μέτρησαν οι Χριστόφορος Λαζαρίδης και Αουρέλιο Σέφα, δεκατέσσερις ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος, από δεκατρείς οι Γιάννης Γκέρσος, Δημήτρης Μηντής, Κώστας Σούβλατζης, Λάζαρος Δημητρακόπουλος και Γιάννης Τοπαλίδης, από δώδεκα οι Θόδωρος Καλπάκης, Λέον Σνάουτσνερ και Κώστας Μίσχος και από έντεκα οι Θανάσης Φιλιππιάδης και Μάριος Ματέρα. Ακόμη, ο Αλέξανδρος Μπουκλάς κατέγραψε εννέα παρουσίες, από οχτώ οι Τάσος Γκαβανούδης και Χρήστος Δεμίρης, από επτά οι Γιάννης Τσιάλης και Φώτης Μεταξάς και από έξι οι Νίκος Τελίδης, Γιάννης Ανδρονούδης και Αγγελος Μπάσδας. Από μία συμμετοχή μέτρησαν οι Κλάιντι Κάντριου, Αλέξανδρος Δημητριάδης, Θωμάς Νικηφόρος και Μάρβιν Γκάντζι, παίκτες της Κ-14, ενώ σε τρία ματς έπαιξε ο Λευτέρης Κοντεκάς, ο οποίος επέστρεψε τον περασμένο χειμώνα στην ακαδημία Καλτσέτο Χανίων.

Οσο για τους τερματοφύλακες, ο Λευθέρης Μανασίδης έπαιξε σε δέκα παιχνίδια κι ο Γιώργος Νικολαΐδης σ’ άλλα οχτώ.

Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Σούβλατζης με 23 γκολ και τον ακολούθησαν οι Χαλδέζος (δεκατέσσερα), Σέφα (εννέα) και Ματέρα (επτά). Από τρία γκολ πέτυχαν οι Μεταξάς και Μπουκλάς, από δύο οι Παπαδόπουλος και Τοπαλίδης και από ένα οι Σνάουτσνερ, Λαζαρίδης, Δεμίρης, Τσιάλης και Μίσχος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version