Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη θα γίνει στο Πανθεσσαλικό, το Σάββατο 25 Μαϊου. Η UEFA είχε ανάψει το «πράσινο φως» για να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, το Σάββατο 25 Μαΐου, μία εβδομάδα μετά δηλαδή από την αρχική ημερομηνία και το απόγευμα της Δευτέρας 29/4, ήρθε και η επισημοποίηση από την ΕΠΟ.

«Το Σάββατο 25 Μάϊου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης. Την απόφαση έλαβε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία επικύρωσε τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ. Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης και τη Super League 1 για την ολοκλήρωση των Play off του πρωταθλήματος.

Επίσης, ελήφθησαν υπόψη τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League στις 29 Μάϊου στην Αθήνα», αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας. Λόγος για παρουσία θεατών δεν γίνεται και μόνο με θαύμα ο τελικός δεν θα γίνει κεκλεισμένων των Θυρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version