Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

«Επιστρέψαμε σε… εργοστασιακές ρυθμίσεις»

Για τον τρίτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, επικρατώντας με 26-19 και με 2-1 νίκες, έχοντας «καρπωθεί» την πρόκριση για τους τελικούς κόντρα στην Νέα Ιωνία. Αφορμή δοθείσης από την επιστροφή του Δικεφάλου μετά την τελευταία ήττα στη σειρά παιχνιδιών με την Πυλαία, ο Δημήτρης Πελεκίδης τόνισε μεταξύ άλλων πως «κάναμε μία επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις» με τη σκυτάλη να παίρνει η Μιλένα Μιλόγιεβιτς.

Όσα υπογράμμισε ο Δημήτρης Πελεκίδης στη μεικτή ζώνη μετά την αναμέτρηση με την Πυλαία:

«Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Πυλαίας για την σειρά αυτών των αγώνων, ήταν πολύ ανταγωνιστική και στα τρία παιχνίδια, στα δύο πρώτα περισσότερο, εξού και χάσαμε στο δεύτερο παιχνίδι. Εμείς κάναμε μία επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, είχαμε παρακλείνει στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και ξέραμε ότι έχει να κάνει σε σχέση με την δική μας απόδοση. Νομίζω το δείχνει και το τελικό σκορ, ήμασταν πολύ καλοί στο αμυντικό κομμάτι, από εκεί κρίθηκε το παιχνίδι, πήραμε και βοήθεια από τις τερματοφύλακες μας, ενώ παράλληλα διαχειριστήκαμε τον ρυθμό του αγώνα διαφορετικά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Πήραμε τη νίκη-πρόκριση, που ήταν το ζητούμενο, και τώρα θα ξεκουραστούμε γιατί το Σάββατο ακολουθεί ο πρώτος τελικός, οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Μιλένα Μιλόγιεβιτς που επισήμανε χαρακτηριστικά πως:

«Σήμερα δείξαμε το πως μπορούμε να παίξουμε, και πως ξέρουμε να παίζουμε. Στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Πυλαία, δεν παίξαμε αυτό που μπορούμε, ίσως ήμασταν κουρασμένες, αλλά σήμερα παίξαμε σαν ομάδα, η μία για την άλλη, και έτσι πήραμε μία σημαντική νίκη και πρόκριση στους τελικούς. Έχουμε μπροστά μας τα παιχνίδια με τη Νέα Ιωνία στα οποία ελπίζω πως άμα παίξουμε έτσι, θα πάρουμε και το πρωτάθλημα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version