Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Έπεσαν οι μάσκες για το Καραϊσκάκη

Με τον πλέον επίσημο τρόπο, επιβεβαιώθηκε το γεγονός ότι η φάση του πέναλτι στον Μπαράλες στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής στο Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης στο Καραϊσκάκη, χάθηκε από το VAR, λόγω της καθυστερημένης εισόδου στο γήπεδο του συνεργείου του VAR.

«Υπήρξε μια λάθος συνεννόηση, που οδήγησε στο να μπούμε καθυστερημένα στο γήπεδο, λόγω σχετικών αδειών. Μια εργασία εγκατάστασης πριν το παιχνίδι διάρκειας τριών ωρών έπρεπε να γίνει σε μιάμιση ώρα. Είχαμε στη διάθεσή μας δέκα κανονικές κάμερες και δύο super slow, που είναι δύο βαριές κάμερες και ισοδυναμούν με έξι κάμερες η κάθε μία. Είχαμε τον μισό χρόνο στη διάθεσή μας. Συνδέθηκαν οι δέκα κάμερες και λειτουργούσαν κανονικά, αλλά δεν προλάβαμε να συνδέσουμε και τις άλλες δύο», είπε στον Sport FM, o Κώστας Ρούπτσος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Indigital AE – εταιρείας υπεύθυνης για το VAR.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι η φάση με το πέναλτι στον Μπαράλες «από τις super slow κάμερες ήταν τέτοια η γωνία, που φαινόταν με συγκεκριμένο τρόπο. Ο διαιτητής VAR έτρεξε τη διαδικασία με τις δέκα κάμερες που είχε στη διάθεσή του. Δεν είχε αυτές τις δύο κάμερες στη διάθεσή του και έγινε αυτό που έγινε», είπε καθιστώντας σαφές ότι η φάση χάθηκε επειδή ο Ολυμπιακός καθυστέρησε με τις διατυπώσεις και το συνεργείο μπήκε με μεγάλη καθυστέρηση στο γήπεδο…

MEXICAN FOOD KAI… ΓΛΥΚΟ

Το… Food Village του ΠΑΟΚ, εξελίσσεται και προσφέρει άλλου επιπέδου υπηρεσίες στους φίλους του, που πηγαίνουν στην Τούμπα για να δουν τα παιχνίδια!

Μετά τις πρώτες τρεις καντίνες, που έκαναν την εμφάνισή τους έξω από το γήπεδο, στο παιχνίδι με τη Λάρισα την επόμενη Κυριακή η… γκάμα των επιλογών αυξάνεται.

Σε μία νέα καντίνα, που θα τοποθετηθεί έξω από τη Θύρα 1, θα προσφέρεται μεξικάνικο φαγητό, ενώ θα υπάρχει και Candy Bar, με γλυκίσματα…

ΕΡΧΟΝΤΑΙ…ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ

Ήταν σοκ για τον Ζαμπά αυτό, που έπαθε στη Δράμα, καθώς από τη μια δεν είχε σοβαρό τραυματισμό μέχρι τώρα στην καριέρα του, κι από την άλλη το έπαθε σε μια εποχή, που άρχισε να αγχώνεται για την πορεία της καριέρα τους. Ο Βραζιλιάνος δεν είναι στα καλά του κι αυτές τις μέρες έρχονται από τη Βραζιλία οι γονείς του για να τον στηρίξουν.

ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ

Σε γραφείο συμφερόντων του Φάλι Ραμαντάνι, που είναι κι ο μάνατζερ του Πρίγιοβιτς, έχει δώσει τα δικαιώματά του ο Δημήτρης Λημνιός, που βλέπει κι αυτός τις μετοχές του να ανεβαίνουν και το όνομά του να συζητιέται. Ο συγκεκριμένος ατζέντης, αλβανικής καταγωγής, ήταν στους αγαπημένους ατζέντηδες του Ολυμπιακού, αλλά για κάποιο λόγο, εδώ και ένα χρόνο τα έσπασαν.

ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕ… ΡΗΤΡΑ

Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο ο Δημήτρης Γιαννούλης καταφέρει να εκτοξεύσει την αξία του και είναι λογικό το όνομά του να βρίσκεται πια σε πολλές ατζέντες! Από την εποχή που έπαιζε στον Ατρόμητο, ο Γιαννούλης είχε μπει στο στόχαστρο της Ρεν, η οποία συνεχίζει να τον παρακολουθεί, όπως και άλλες γαλλικές ομάδες, που συχνά πυκνά στέλνουν σκάουτ στους αγώνες του ΠΑΟΚ. Για τον ώρα, ο 24χρονος μπακ δεν είναι προς πώληση και μέσα στις προθέσεις του ΠΑΟΚ είναι να του ανεβάσει τη ρήτρα για να μπορεί να το… ελέγχει. Σήμερα η ρήτρα είναι στα 7 εκατομμύρια και ο ΠΑΟΚ θέλει να την πάει στα 15…

*Τα έκανε «σαλάτα» ο Λάμπρου την τελευταία εβδομάδα, με την αντίδραση, που έβγαλε για το γεγονός ότι ο Φερέιρα δεν τον χρησιμοποιεί. Ο νεαρός δυσκολεύεται να το διαχειριστεί και ο ατζέντης του συνεχίζει το… ψάξιμο στην Ολλανδία, για να πάει εκεί τον Ιανουάριο

*Το όνομα του Μπίσεσβαρ αναμείχθηκε σε μια θεωρητική συζήτηση, που άνοιξε μεσοβδόμαδα για Ολλανδούς παίκτες με καταγωγή από το Σουρινάμ, και οι οποίοι θα μπορούσαν να αγωνιστούν στην εθνική ομάδα της Νότιας Αμερικής. Καταρτίστηκε, μάλιστα, και η ντριμ τιμ του Σουρινάμ: Μέντζο (τερματοφύλακας), Ράιτζιγκερ, Ράικαρντ, Βαν Ντάικ, Μπογκάρντε (αμυντικοί), Βαϊνάλντουμ, Ζέεντορφ, Ντάβιντς, Φάνεμπουργκ (χαφ), Γκούλιτ και Κλάιφερτ (επιθετικοί).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version