Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ένα και να «καίει»!

Με το γκολ του Ινγκασον στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Αρη κι επέστρεψε στις νίκες.

Η πρώτη μεγάλη φάση ήταν στο 22΄. Ο Σβαμπ εκτέλεσε πέναλτι (καταλογίστηκε με μεγάλη καθυστέρηση από το διαιτητή, αλλά ο Κουέστα έδιωξε σε κόρνερ, έχοντας τη… βοήθεια και του αριστερού δοκαριού του. Στο 29΄ καταγράφηκε η μοναδική απειλή του Αρη με τον Μαντσίνι, ενώ η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στον ΠΑΟΚ. Στο 32΄ ο Κουλιεράκης είχε κεφαλιά άουτ, στο 34΄ ο Νάρεϊ σούταρε στο αριστερό δοκάρι του Κουέστα, ο οποίος πέντε λεπτά αργότερα έδιωξε το σουτ του Γερμανού. Μέχρι που η υπεροχή του ΠΑΟΚ καρποφόρησε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Ινγκασον με κοντινό γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα ν’ αναπαυτεί στα αντίπαλα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους, αλλά η μεγάλη ευκαιρία ήταν για τους γηπεδούχους, όταν ο Ζίβκοβιτς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουέστα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες, Σβαμπ, Αουγκούστο, Νάρεϊ (76΄ Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας (82΄ Φ. Σοάρες), Ζίβκοβιτς (87΄ Μουργκ), Ολιβέιρα (76΄ Τόμας).

Αρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Νταρίντα (79΄ Καμάτσο), Ετέμπο, Μαντσίνι, Γκαρσία, Ιτούρμπε (63΄ Μανού Γκαρθία), Γκρέι.

 

 


Τελευταία νέα

Super League: Ο «χάρτης» της επόμενης σεζόν

Ο μαθηματικός προβιβασμός της Athens Kallithea σήμανε και τη συμπλήρωση του παζλ με τις 14 ομάδες που θα συμμετάσχουν...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version