Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Δικαίωσε τον Λουτσέσκου ο Κεντζιόρα

Το περσινό καλοκαίρι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ζήτησε την επιστροφή του Τόμας Κεντζιόρα στην Θεσσαλονίκη για να υπάρχει μια επιπλέον λύση στην αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ και φτάνοντας στο τέλος της φετινής σεζόν, ο Πολωνός έχει καταφέρει να γίνει μια σταθερά στο κέντρο της άμυνας.

Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο κομμάτι της σεζόν δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του ως δεξί μπακ και σίγουρα αν δεν προέκυπτε ο σοβαρός τραυματισμός του Εκόνγκ, δεν θα τον βλέπαμε τόσο συχνά στο αρχικό σχήμα του Δικεφάλου. Μόνο στον δεύτερο γύρο, ο Κεντζιόρα έχει αγωνιστεί στους 26 από τους 29 αγώνες που είχαν να δώσουν οι «ασπρόμαυροι», ενώ η τελευταία φορά που έμεινε εκτός ενδεκάδας ήταν το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Πανσερραϊκό στις 31 Ιανουαρίου.

Πέρα από την συμβολή του στα μετ όπισθεν , ο 29χρονος αμυντικός έχει βοηθήσει την ομάδα και στο επιθετικό κομμάτι, με κρίσιμα γκολ, όπως αυτό στην Φρανκφούρτη που έδωσε στον ΠΑΟΚ την νίκη και την πρόκριση στους «16» του Conference League. Το γκολ της ισοφάρισης απέναντι στην ΑΕΚ, που κράτησε όρθιο τον Δικέφαλο στην Τούμπα και το τέρμα του στην Λεωφόρο που έδινε σκορ πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου, μέχρι να συμβούν μαγικά πράγματα και να μείνει ο ΠΑΟΚ εκτός.

Σε αυτή την γεμάτη χρόνια, ο Κεντζιόρα δικαιώσε και με το παραπάνω την επιλογή του προπονητή του, κερδίζοντας παράλληλα και ο ίδιος αρκετούς πόντους για την παραμονή του στην Τούμπα και πλέον μένει να παρθεί η τελική απόφαση για το μέλλον του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανέτοιμος για τα τελευταία 90 λεπτά της σεζόν

Κλειστά «χαρτιά» από πλευράς Ράζβαν Λουτσέσκου προ του τελευταίου τελικού του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προκειμένου...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version