Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Δια πυρός και σιδήρου

Εστω και δύσκολα, ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε από το ματς στην Τούμπα κόντρα στον Αστέρα, νικώντας την ομάδα της Τρίπολης με 3-2.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ, όταν στο 12΄ ο Σόνι με σουτ άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου ο Ακπομ πέτυχε με ωραίο σουτ το γκολ της ισοφάρισης.

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Κούρτιτς, κάνοντας το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, είχαν απάντηση στο 60΄, όταν ο Χριστόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-2.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την πίεση του, έχασε ευκαιρίες και στο 88΄ο Κρέσπο κέρδισε πέναλτι μετά την ανατροπή του από τον Γκαρσία. Ο Κούρτιτς ήταν και πάλι εύστοχος, διαμορφώνοντας στο 90΄ το τελικό 3-2.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Μιχάι (71΄ Ινγκασον), Κρέσπο, Σίντκλεϊ (86΄ Βιεϊρίνια), Τσιγγάρας (71΄ Σβαμπ), Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (71΄ Μουργκ), Ακπομ (85΄ Σφιντέρσκι).

Αστέρας: Τσιφτσής, Καρμόνα (90΄+1 ΄Μπενίτο). Χριστόπουλος, Καστάνιο, Αλβαρεζ, Βαλιέντε (90΄ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Ρετζίς (82΄ Γκαρσία), Σίτο (46΄ Τιλίκα), Μπαράλες (68΄ Ριέρα), Σόνι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version