Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Αποκλεισμός-ΣΟΚ για την Μαρσέιγ

Αποκλεισμό σοκ γνώρισε η Μαρσέιγ μέσα στο Βελοντρόμ, αφού η Ανεσί με εκπληκτική ανατροπή 2-2 (6-7 στα πέναλτι) και πέταξε τους Μασσαλούς εκτός Κυπέλλου. Η Μαρσέιγ άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό με τον Βερετούτ, όμως το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στην Ανεσί, που έκανε τεράστια ανατροπή, με την ομάδα που αγωνίζεται στη Ligue 2 να πετάει εκτός το μεγάλο φαβορί.

Στο 53ο λεπτό ο Ντιόν με υπέροχη ενέργεια, ισοφάρισε για την ομάδα του σε 1-1, με τους φιλοξενούμενους, έξι λεπτά αργότερα, να «παγώνουν» το Βελοντρόμ, με τον Μουάνγκα να νικάει τους πάντες στον αέρα για την ολική ανατροπή! Στο 85′, ο Αλέξις Σάντσες σπατάλησε μοναδική ευκαιρία για το 2-2, με τον Χιλιανό να αστοχεί από το σημείο του πέναλτι, όμως η «λύτρωση» για τη Μαρσέιγ ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα με το τυχερό γκολ του Ρεγκίς Μουγκ.

Ο νεαρόςς σε προσπάθειά του να βγάλει σέντρα από τα δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ψηλοκρεμαστή λόμπα στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων! Η πρόκριση κρίθηκε στη… ρώσικη ρουλέτα με την ομάδα της Λιγκ 2 να επικρατεί 7-6, με τον Μπαλερντί να αστοχεί στην τελευταία εκτέλεση, στέλνοντας την μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι!

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version