Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Xατζηθεοδώρου: «Οι διαιτητές κάνουν… πάρτι, μηδέν σεβασμός στην προσπάθεια των αθλητών!»

Ξέσπασε στις δηλώσεις του ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου μετά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο του δεύτερου παιχνιδιού των θέσεων 3-4 της Α1 πόλο, που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους.

«Καταρχάς συγχαρητήρια στο Παναθηναϊκό, έπαιξε για να κερδίσει. Ωστόσο η σαπουνόπερα που γίνεται, συνεχίζεται» είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Και συνέχισε: «Μηδέν σεβασμός στην προσπάθεια των αθλητών. Εδώ έρχονται οι διαιτητές και κάνουν… πάρτι, κάτι το οποίο το έχουμε συνηθίσει, απλά ελπίζαμε ότι θα σεβαστούν αυτή την προσπάθεια των παικτών. Δεν την σέβονται. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, προς Θεού, ο Παναθηναϊκός κέρδισε, όταν σου δίνουν, παίρνεις και κερδίζεις. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας την Πέμπτη, θα κατέβουμε στην Αθήνα, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, εκτός από τους κυρίους έξω από την πισίνα, οι οποίοι φέτος σφυρίζουν τον Παναθηναϊκό λες και δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Τους λόγους μπορείτε να τους αναζητήσετε. Εμείς θα πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας, αν τα καταφέρουμε έχει καλώς, αν όχι, πάλι έχει καλώς, έτσι και αλλιώς έχουμε φτάσει εκεί που θέλαμε, κάποια πράγματα είναι πάνω από τις δυνάμεις μας, υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες».

Κι ο Xατζηθεοδώρου κατέληξε: «Δεν είναι τυχαίο ότι στα δύο αυτά τα παιχνίδια έχει βγει η μισή ομάδα με αντικατάσταση, αυτό το πράγμα είναι γελοίο, δεν υπάρχει πουθενά. Αυτό συμβαίνει μόνο απέναντι στον ΠΑΟΚ με την συγκεκριμένη ομάδα, δεν τρέχει τίποτα. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, και το εννοώ, τα παιδιά ήρθαν να παίξουν σωστό πόλο. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας και ό,τι αποτέλεσμα βγει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την εξαιρετική παρουσία, συγγνώμη που στεναχωρήθηκαν, σαφώς και δεν το θέλαμε αυτό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version