Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Viral γκολάρα του… ανέμου και νικητής ο Κούτσιας (video)

Το γκολ που σημειώθηκε στην αναμέτρηση Σικάγο Φάιαρ – Μόντρεαλ έχει γίνει viral στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Για την αγωνιστική στο MLS το Σικάγο, στο οποίο παίζουν ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούτσιας και ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Ούγκο Κάιπερς φιλοξένησε το Μόντρεαλ.

Το σκορ ήταν 3-3 όταν στο 99′ ο Ακόστα πήρε τη μπάλα από τον γκολκίπερ της ομάδας του για να γεμίσει. Ο Ακόστα από τα 60 σχεδόν μέτρα έκανε το γέμισμα και ο άνεμος πήρε τη μπάλα, της έδωσε απίστευτη τροχιά και «κρέμασε» τον γκολκίπερ του Μόντρεαλ Ζόναθαν Σιρουά για το τελικό 4-3!

Ο Κούτσιας ήταν αυτός που πήρε τη μπάλα από τα δίχτυα για να πανηγυρίσει το… τρελό γκολ με τους συμπαίκτες του. Ο νεαρός φορ που αναδείχθηκε στον ΠΑΟΚ αντικατέστησε στο 69′ τον διεθνή Ελβετοαλβανό πρώην άσο της Λίβερπουλ Ερντάν Σακίρι, ενώ βασικός (πέτυχε το 3-3) ήταν ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού Ούγκο Κάιπερς.

Το MLS ανέβασε το βίντεο με το απίθανο γκολ του Ακόστα, το οποίο φυσικά έγινε viral με το σχόλιο: «Γι’ αυτό αποκαλούν το Σικάγο πόλη των ανέμων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version