Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Τρέλα στην Πόρτο με Κονσεϊσάο

Η Πόρτο έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος όμως τελικό το τρόπαιο στην Πορτογαλία σήκωσε η Μπενφίκα, η οποία τερμάτισε στην κορυφή της κατάταξης συγκεντρώνοντας συνολικά 87 βαθμούς. Όμως η εξαιρετική χρονιά των «Δράκων» έφερε ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών, οι οποίοι τρέφουν ελπίδες πρωτιάς για την επόμενη χρονιά.

Ο «αρχιτέκτονας» της ομάδας, Σέρχιο Κονσεϊσάο, μετά την καλή σεζόν με την ομάδα του θέλησε να απολαύσει ολιγοήμερες διακοπές, προκειμένου να ξεκουραστεί. Όμως η ομάδα τον ακολουθεί και στην άδεια του, αφού όσο ο ίδιος απολάμβανε την ομορφιά της θάλασσας, εμφανίστηκε ένα… αεροπλάνο που κουβαλούσε ένα πανό στο οποίο αναφερόταν το μήνυμα: «Σέρχιο φέρε στην Πόρτο το πρωτάθλημα».

Ο ίδιος, πάντως, μπήκε στον παλμό και άρχισε να τραγουδάει συνθήματα υπέρ της ομάδας του, την ώρα που στο χέρι του βρισκόταν ένα πούρο. Παρέα βρισκόταν και ο γιος του προπονητή, όπου στηρίχθηκε στην πλάτη του πατέρα του για να δει και εκείνος το πανό. Φυσικά, ο Κονσεϊσάο δεν άφησε… αναπάντητο το μήνυμα των φίλων της ομάδας, λέγοντας από μεριάς του πως θα το παραπέμπει στον πρόεδρο του κλαμπ το αίτημα.

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version