Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Του «πρόσφερε» την πρώτη νίκη

Ο ΠΑΟΚ «πρόσφερε» στον Ατρόμητο την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα, το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε με δύο γκολ του Κουλούρη, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του από τη Γαλλία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Από το Δικέφαλο έλειπαν η σπιρτάδα και η ένταση στην δημιουργία, ο Ζίβκοβιτς έμεινε αναξιοποίητος, έτσι οι καλές φάσεις που δημιουργήθηκαν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ήταν από ελάχιστες έως… ανύπαρκτες. Η πιο σημαντική ήρθε ακριβώς στο 45’ και μετά από σοβαρό λάθος του Κούρτιτς. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Κουλούρης βρέθηκε αμαρκάριστος και με πλασέ έκανε το 1-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 67’, με χρήση του VAR, ο Ευαγγέλου έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βαρέλα, την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουλούρης κάνοντας το 2-0.

Aτρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (84΄ Βασιλαντωνόπουλος), Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Καστεγιάνο, Νάτσος, Σάλομον, Χαρίσης (73΄ Ντένιτς), Μουνίθ (84΄ Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης (77΄ Κλωναρίδης).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο (62΄ Σίντκλεϊ), Κρέσπο, Βαρέλα, Τέιλορ, Κούρτιτς, Σβαμπ (62΄ Μουργκ), Ελ Καντουρί (81΄ Εσίτι), Μπίσεσβαρ (73΄ Σφιντέρσκι), Ζίβκοβιτς, Άκπομ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Την ερχόμενη Τετάρτη για το νταμπλ κόντρα στην ΑΕΚ

Mετά το πρωτάθλημα, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ φουλάρει και για το νταμπλ, έχοντας μπροστά της τον τελικό...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version