Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Το στοίχημα του ΠΑΟΚ ενόψει καλοκαιριού

Ο ΠΑΟΚ ξέρει ότι ενόψει της επόμενης σεζόν έχει έναν κορμό παικτών, έχει και τον ίδιο προπονητή, άρα υπάρχουν βάσεις για να συνεχίσει η λειτουργία της ομάδας και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Παρολ’ αυτά έχει μερικά κενά τα οποία πρέπει να απασχολήσουν σύντομα για να μην βρεθεί η ομάδα προ απροόπτου και να μην καθυστερήσει…

Για παράδειγμα στο κέντρο ο ΠΑΟΚ έχει θέμα. Λήγουν τρία συμβόλαια, η ομάδα θέλει οπωσδήποτε να κρατήσει τον Μεϊτέ, ο Γάλλος το ξέρει όμως και έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις! Αν ο ΠΑΟΚ πριν τον Μεϊτέ έχει ήδη κλείσει ένα-δύο άλλα χαφ, σίγουρα θα ισχυροποιήσει διαπραγματευτικά τη θέση του για τον Μεϊτέ. Όλα όμως θα ήταν καλό να γίνουν γρήγορα, κάτι που δεν είναι και πολύ εύκολο.

Φορ ο ΠΑΟΚ δεν θα χρειαστεί εκ νέου; Άλλη μία απόφαση που πρέπει να ληφθεί σύντομα. Και εννοείται ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι έτοιμος -σε γενικές γραμμές- και για όποιον από τους νεαρούς θα πρέπει να αντικατασταθεί.

Σε γενικές γραμμές μπορεί ο ΠΑΟΚ -από νωρίς- να είναι πιο έτοιμος από άλλα καλοκαίρια ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δύο «αντίο» στον Παναιτωλικό

Παρελθόν θα αποτελέσουν από τον Παναιτωλικό οι Αλέξανδρος Μαλής και Άγγελος Τσιγγάρας, οι οποίοι δεν θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version