Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Το μεταγραφικό πλάνο του Μπότο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ, με τον Ζοσέ Μπότο να δουλεύει μαζί με τους συνεργάτες με πυρετώδης ρυθμούς για την ενίσχυση του Δικεφάλου.

Βάση του πλάνου που έχει καταστρωθεί από τον Πορτογάλο Τεχνικό Διευθυντή, ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί στην θέση του τερματοφύλακα, με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι να αποτελεί τον εκλεκτό του Δικεφάλου.

Στο πλάνο βρίσκεται και η ενίσχυση με ακόμη έναν στόπερ άσχετα της έκβασης που θα έχει η υπόθεση της ανανέωσης με τον Χοσέ Κρέσπο, αλλά και η συμφωνία με τον Ιβάν Νάσμπεργκ.

Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου θα κινηθούν και για την απόκτηση αριστερού μπακ, με την FORZA να έχει αποκαλύψει ότι στη λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι Μάνγκας-Ράφα Σοάρες.

Κινήσεις για την ενίσχυση των «ασπρόμαυρων» θα γίνουν και στην μεσοεπιθετική γραμμή, αφού ο Δικέφαλος έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση δύο εξτρέμ -ανεξάρτητα της απόκτησης του Κουαλιάτα που παίζει και ως δεκάρι-, ενώ θα γίνει κίνηση για ακόμη έναν μεσοεπιθετικό και ίσως έναν επιθετικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΑΣ ΠΑΟΚ: «Ελάτε όλοι στους Νέους Επιβάτες»

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τις Ελπίδες Καρδίτσας και ο «ασπρόμαυρος» ΑΣ έκανε κάλεσμα στον κόσμο. Αναλυτικά: Το τμήμα...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version