Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Το… γιόρτασαν στη Λάρισα

Στους δρόμους βγήκαν χθες οι οπαδοί της Λάρισας για να γιορτάσουν την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ομάδας τους. Ο Αλέξης Κούγιας αποτελεί παρελθόν και νέος μεγαλομέτοχος είναι ο Αχιλλέας Νταβέλης.

Αλλά και ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης έκανε λόγο για μια εξέλιξη η οποία τελειώνει την τοξικότητα σε όλη την πόλη και στις τάξεις της ομάδας.

«Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξή του, ο τέως μεγαλομέτοχος φρόντισε και πάλι να χρησιμοποιήσει δηλητηριώδη λόγο κατά θεσμικών και αθλητικών παραγόντων αλλά και απλών φιλάθλων» ανέφερε σε δήλωσή του, προσθέτοντας: «Δεν θέλησε ποτέ να ακούσει τις προτροπές μας, από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στην πόλη, για την αναγκαία διαφύλαξη της ενότητας. Είναι αναμφίβολα θετικό ότι η ΑΕΛ επιστρέφει στα χέρια Λαρισαίων. Ευχόμαστε στη νέα διοίκηση να καταφέρει σύντομα να επουλώσει τις πληγές που άνοιξε η προηγούμενη περίοδος και να αντλήσει τα θετικά στοιχεία από τις λαμπρές σελίδες της ομάδας, επαναφέροντας την, στη θέση που της αξίζει».


Τελευταία νέα

Έγινε viral η κοιλιά του Νίκλας Σίλε

Δύο εβδομάδες απομένουν για τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League, με τη Ντόρτμουντ να υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης (τυπικά τουλάχιστον) στο «Wembley». Οι δύο...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version