Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Θέμα στη Σερβία η… οικογένεια Ζίβκοβιτς

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει – όπως και όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ – ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Δικέφαλο. Ο ίδιος, στην τέταρτη χρονιά του στη Θεσσαλονίκη, πήρε το πολυπόθητο τρόπαιο της Stoiximan Super League.  Βεβαίως, η άφιξή του στη συμπρωτεύουσα, συνοδεύτηκε και με ένα ακόμα ευχάριστο. Ο Σέρβος επιθετικός μπορεί να ήρθε για να παίξει ποδόσφαιρο εντός των γηπέδων, όμως και εκτός αυτών κατάφερε να… πετύχει γκολ. Ένα γκολ το οποίο έβαλε στην καρδιά της συντρόφου του, Ελισάβετ Οικονόμου, την οποία και ερωτεύτηκε παράφορα.

Οι δύο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα και αυτό αποτυπώθηκε στην ανάρτηση της καλλονής στο Instagram, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εκείνη και ο Ζίβκοβιτς έδωσαν ένα παθιασμένο φιλί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, με την ίδια να γράφει στο ποστ της πως: «Είμαι τόσο περήφανη για σένα». Αυτή η δημοσίευση αποτέλεσε είδηση στη Σερβία, με το αντίστοιχο θέμα να γράφει στον τίτλο του ότι: «Ο Ζίβκοβιτς κέρδισε τον τίτλο και το γιόρτασε με μια όμορφη αρραβωνιαστικιά δίνοντάς της ένα ζουμερό φιλί!».

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και η 26χρονη αισθητικός είναι ζευγάρι από τον περασμένο Νοέμβριο. Όλο αυτό το διάστημα έχουν κρατήσει σε χαμηλούς τόνους τη σχέση τους, παρόλα αυτά τον περασμένο Δεκέμβριο οι δύο γνωστοποίησαν πως θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα με την αλλαγή του χρόνου ακολούθησε μία ακόμα ευχάριστη είδηση.

Μέσω ανάρτησης και πάλι, η Ελισάβετ γνωστοποίησε πως από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο η οικογένεια θα έχει ένα ακόμα μέλος, αφού εκείνη είναι έγκυος. Η Ελισάβετ διατηρεί άριστη σχέση και με την αδελφή του Αντρίγια, Ανδριάνα, η οποία επισκέπτεται πολύ συχνά τον αδελφό της στη Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, η 25χρονη αισθητικός έχει γνωρίσει τον πατέρα του, που είναι και μάνατζερ του Σέρβου επιθετικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version