Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Τελειώνει τον Λημνιό η Κολωνία

Από το 2020 ο Δημήτρης Λημνιός ανήκει στην Κολωνία, όταν η γερμανική ομάδα κατέβαλλε περίπου 3.5 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ για να τον κάνει δικό της.

Ο Έλληνας εξτρέμ πέρασε μια χρονιά δανεικός στη Τβέντε, ενώ την περασμένη σεζόν υπέστη σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστού), που του στέρησε τη δυνατότητα να συμμετέχει στις υποχρεώσεις της γερμανικής ομάδας.

Ουσιαστικά επέστρεψε στη δράση στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και πρόλαβε να κάνει δύο συμμετοχές ως αλλαγή, στα παιχνίδια με Φράιμπουργκ και Βέρντερ.

Μάλιστα, με το μέλλον του Έλληνα δεξιοπόδαρου εξτρέμ ασχολούνται τα ΜΜΕ από τη Γερμανία, με τη δημοφιλή ιστοσελίδα «Kicker» να υποστηρίζει πως η Κολωνία θέλει να τον παραχωρήσει, αν υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για την περίπτωση του.

Πιο συγκεκριμένα, οι Γερμανοί αναφέρουν:

«Ο Δημήτρης Λημνιός είχε δύο, μικρές χρονικά, συμμετοχές στη Bundesliga, στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, μετά την επιστροφή του από τη ρήξη χιαστών. Η ομάδα της Κολωνίας ωστόσο θεωρεί ότι έχει αρκετές και καλές λύσεις στις θέσεις των εξτρέμ, κάτι που σημαίνει ότι αν υπάρχει ομάδα που ενδιαφέρεται σοβαρά για τον 25χρονο (είχε έρθει από τον ΠΑΟΚ για περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ), ο Λημνιός θα αποχωρήσει. Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024».

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version