Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Τέιλορ και Σαχτάρ σταμάτησαν τη Ρεάλ

Aν και χρειάστηκε να φτάσει στο 95ο λεπτό η Ρεάλ Μαδρίτης έφυγε με το βαθμό από τη Βαρσοβία 1-1 με τη Σαχτάρ και κράτησε το αήττητο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης με γκολ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού… έσπασε την καρδιά της Σαχτάρ και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Αντσελότι έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες, με τον τρομερό Τρούμπιν να κρατάει σε πολλές περιπτώσεις το μηδέν απέναντι στους Μπενζεμά, Βινίσιους και Ροντρίγκο.

Αντίθετα η Σαχτάρ το μόνο αξιοσημείωτο που πρόσφερε ήταν ένα πέναλτι που ζήτησε στο 24ο λεπτό με τον Τραορέ, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι και το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Όμως το ποδόσφαιρο τιμωρεί, εκεί που η Ρεάλ είχε τον απόλυτο έλεγχο με το καλημέρα στην επανάληψη ο Ζούμπκοφ με υπέροχη κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους (46′). Μετά το 1-0 οι Ουκρανοί ανέβηκαν στο γήπεδο και είχαν και άλλες ευκαιρίες να κλειδώσουν τη νίκη, όμως οι Μούντρουκ και Ζούμπκοφ έχασαν κλασικές ευκαιρίες.

Μάλιστα, στο 81ο λεπτό πέρασε στον αγώνα και ο Λούκας Τέιλορ. Ο Βραζιλιάνος που αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη Σαχτάρ, μπήκε στη θέση του Ζούμπκοφ.

Ο Αντσελότι έφερε από τον πάγκο τους Μόντριτς – Βινίσιους για να πάρει κάτι από το παιχνίδι και τα κατάφερε. Αν και ο πρωταγωνιστής ήταν απρόσμενος οι Μερένχες έφυγαν με έναν βαθμό από τη Βαρσοβία, χάρη σε σπουδαία κεφαλιά του Ρούντιγκερ στο 96ο λεπτό της αναμέτρησης.


Τελευταία νέα

Η… γκολάρα Μαρίν στο Euro (video)

Όπως ενημερωθήκατε προ λίγων λεπτών μέσα από την εκπομπή του FORZA Group TV αναφορικά με τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version