Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

«Στροφή» στην Αμπερντίν για τον ΠΑΟΚ

Με φόρα ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με 2-0 επί του Ατρομήτου κατά την επανέναρξη της Super League. Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αποσπώντας μια δίκαιη και «καθαρή» νίκη. Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ έκανε «σεφτέ» με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας δύο τέρματα στο χθεσινό (22/10) ματς.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έχει περιθώριο ξεκούρασης, καθώς έπεται ένα ακόμη απαιτητικό παιχνίδι για τους ομίλους του UEFA Conference League. Οι «ασπρόμαυροι» θα δοκιμαστούν την ερχόμενη Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στο Pittodrie Stadium για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, όπου ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την τρίτη διαδοχική νίκη.

Φυσικά, το έργο του Δικεφάλου θα είναι δύσκολο, ωστόσο έχει ξεκινήσει πολύ καλά στη διοργάνωση κι έχει ελπίδες για κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την Σκωτία αύριο (24/10), διότι οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλουν να δώσουν την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές να προσαρμοστούν στις συνθήκες και στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Αμπερντίν.

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version