Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Στις 14:00 η εκδίκαση της ουσίας της υπόθεσης

Ημέρα ΕΕΑ η σημερινή (9/12) για τον ΠΑΟΚ, καθώς το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση της υπόθεσης υπό τον αναπληρωτή πρόεδρο, Νίκο Κουμπή στο Υπουργείο. Ο ΠΑΟΚ ζήτησε και πέτυχε την αλλαγή προέδρου της ΕΕΑ, στην εκδίκαση της κλήσης σε απολογία. Ο Νίκος Τζουλάκης αναγκάστηκε να απέχει από τη διαδικασία για λόγους ευθιξίας, μετά από αίτημα του Δικεφάλου. Η παραπάνω εξέλιξη οδήγησε στο να οριστεί νέα δικάσιμος για την υπόθεση. Στις 14:00 θα εκδικαστεί η ουσία της υπόθεσης με πρόεδρο τον Χρήστο Κουμπή, που έχει ρόλο αναπληρωτή προέδρου.

Η νομική ομάδα των «ασπρόμαυρων» είναι αισιόδοξη για την έκβαση της υπόθεσης. Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λάκης Σημαιοφορίδης είχε δηλώσει στον City of Primo πως τόσο η ομάδα, όσο και ο Γιώργος Σαββίδης θα απαλλαγούν από την υπόθεση.

«Πλέον μπαίνουμε στα θέματα ουσίας της υπόθεσης. Θα συζητηθούν αυτά που καλείται η επιτροπή να κρίνει και αυτά που καλούμαστε εμείς να αντικρούσουμε, τους ισχυρισμούς και τις ενστάσεις που θα πρέπει να προλάβουμε, με σκοπό να αποδείξουμε πως τόσο ο Γιώργος Σαββίδης, όσο και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχουν καμία ευθύνη, καμία έκνομη και παραβατική συμπεριφορά. Πιστεύουμε ότι μέσα στα πλαίσια του δικαίου, μιας δίκαιης δίκης αλλά και των κανόνων, τις δεοντολόγιας και της ηθικής, θα πρέπει να υπάρχει μια απαλλαγή και για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και για τον Γιώργο Σαββίδη, από τη συγκεκριμένη κατηγορία», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο νομικός εκπρόσωπος του Δικεφάλου.


Τελευταία νέα

Στον ανακριτή ο ποινικολόγος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Στο γραφείο του ανακριτή βρίσκεται αυτή την ώρα ο γνωστός δικηγόρος, προκειμένου να απολογηθεί για το κακούργημα της βαριάς...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version