Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

«Στην αναμονή ο Ρεϊνιέρ»

Με τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν θέση στα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι και για τους οποίους η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να βρει λύσεις, ασχολούνται για ακόμα μια ημέρα τα ΜΜΕ από την Ιβηρική χερσόνησο. Ένας εξ αυτών είναι κι ο Ρεϊνιέρ που βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ για τις θέσεις των μεσοεπιθετικών. Ο 21χρονος Βραζιλιάνος μετά από τον δανεισμό του στη Χιρόνα έχει επιστρέψει στη Μαδρίτη, όπου το μέλλον του δεν είναι βέβαιο.

Μόλις την Τρίτη (29/8) εμφανίστηκε σενάριο που ανέφερε πως το μέλλον του Βραζιλιάνου μπορεί να πάρει, απρόσμενη κατά τους Ισπανούς, τροπή, με την ενεργοποίηση του για τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, Καστίγια. Ωστόσο, κι αυτό δεν είναι σίγουρο, αφού σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, ο Ρεϊνιέρ συνεχίζει να προπονείται μόνος του, περιμένοντας της εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Ο Ρεϊνιέρ συνεχίζει να προπονείται μόνος του στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης, περιμένοντας τις εξελίξεις για το μέλλον του. Ο Κάρλο Αντσελότι δεν τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του, και μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί κάποια διέξοδο. Βέβαια, στη σκηνή έχει εμφανιστεί πλέον ο ΠΑΟΚ, που ως πιθανός ενδιαφερόμενος, φαίνεται να ποντάρει σε αυτή την κατάσταση».

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version