Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Renault Rafale E-Tech 4×4 300hp

Η κορυφαία έκδοση του Renault Rafale έρχεται με το νέο κινητήρα E-Tech plug-in hybrid των 300hp, τετρακίνηση και αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως και 100km.

Η Renault παρουσιάζει την έκδοση υψηλών επιδόσεων, Rafale E-Tech 4×4 300hp. Ενσωματώνοντας όλο το πάθος και την τεχνογνωσία της μάρκας, το νέο plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης, προσφέρει τα καλύτερα των δύο κόσμων (με κινητήρα εσωτερικής καύσης και ηλεκτρικό), με το βάρος να δίνεται στην ηλεκτροκίνηση καθημερινά. Το Renault Rafale E-Tech 4×4 300 hp είναι κάτι περισσότερο από ένα μοντέλο υψηλών επιδόσεων. Είναι ένα όχημα εναρμονισμένο με την εποχή του, εξαιρετικά αποδοτικό & οικονομικό και με συνολική αυτονομία έως και 1.000 km.

Ο ηλεκτροκινητήρας έχει προστεθεί στον πίσω άξονα και κινώντας ανεξάρτητα τους πίσω τροχούς εξασφαλίζει στο κορυφαίο μοντέλο της Renault σύστημα μόνιμης τετρακίνησης. Πέρα από αυτό, το κινητήριο σύνολο του Rafale E-Tech 4×4 300 hp χρησιμοποιεί τον γνώριμο κινητήρα E-Tech hybrid των 200hp. Εδώ ωστόσο έχουμε την προσθήκη ενός ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα και μιας μπαταρίας με ωφέλιμη χωρητικότητα 22 kWh. Αυτή η διάταξη εξασφαλίζει στο Rafale αυτονομία έως και 100χλμ.  ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο.

Διαβάστε περισσότερα: https://trcoff.gr/newmodels/rafale-e-tech-4×4-300hp

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τροχαίο με αρκούδα 300 κιλών στην Καστοριά

Αυτοκίνητο παρέσυρε αρκούδα στην Επαρχιακή Οδό Καστοριάς – Νεστορίου, με συνέπεια το ζώο να τραυματιστεί θανάσιμα. Το τροχαίο σημειώθηκε...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version