Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ψάχνουν όλοι το… χρήμα

Ένας κακός χαμός γίνεται με τον Χρήστο Τζόλη, καθώς αμέτρητοι μάνατζερ παικτών τον προτείνουν σε ευρωπαϊκές ομάδες, χωρίς να έχουν τα δικαιώματά του και χτυπούν την πόρτα του ΠΑΟΚ για να πάρουν σχετική εξουσιοδότηση εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι “θα φέρουν πρόταση από μεγάλη ομάδα”.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απαξιώνεται το όνομα του 19χρονου επιθετικού στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς οι σοβαρές ομάδες δεν δουλεύουν με… καιροσκόπους και τυχοδιώκτες!

Πολλά από τα ονόματα ομάδων που εμφανίζονται ως ενδιαφερόμενες για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ στην πραγματικότητα δεν έχουν δείξει κάποιο ενδιαφέρον, ενώ το καλό της υπόθεσης είναι πως ο Τζολης έχει τα πόδια του στο έδαφος και μένει μακριά απ΄ αυτό τον τρελό χορό.

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΟΥΠΑ

Η λαλίστατη δικηγόρος, έλαβε μια εξώδικο επιστολή που την προειδοποιούσε ότι αν δεν ανακαλέσει όσα είπε για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, θα αντιμετωπίσει και άλλες κατηγορίες. Έβαλε την ουρά στα σκέλια, ζήτησε συγνώμη και πιστεύει ότι… ξεμπέρδεψε. Αμ δε…

«Ο κ. Ιβάν Σαββίδης αγόρασε την Ξάνθη. Όπως σας είχα πει, όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό είναι ή ανόητος ή πιασμένος. Αυτό ισχύει και για τους δικαστές της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ (που δεν είναι δικαστήριο ούτε δικαστικό όργανο)», τόλμησε να γράψει στο διαδίκτυο και το εντυπωσιακό είναι ότι δεν έχουν κινηθεί ακόμη εναντίον της οι ίδιοι οι δικαστές της Εφέσεων.

«Ή ανακαλείς ή κινούμαστε νομικά…» προειδοποίησε ο ΠΑΟΚ, η Μαρούπα κατέβασε την προηγούμενη δήλωση και ανέβασε μία νέα, πολύ απολογητική: «Περιέχει κρίσεις, αξιολογήσεις και σχόλια που αντιλαμβάνομαι ότι ερέθισαν, αν και δεν είχα ποτέ πρόθεση να προσβάλλω ή να δυσφημίσω (πολύ περισσότερο να συκοφαντήσω), κανέναν. ΙΔΙΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΣΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ».

Μία μέρα πριν σε επικοινωνία της με τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση, προσπάθησε να κλείσει το όλο θέμα σε προφορικό επίπεδο, αλλά φυσικά δεν τα κατάφερε. Από τον ΠΑΟΚ την προκάλεσαν να πάει να βρει το δίκιο της στον υφυπουργό που της έταξε θέση στη νέα Εκτελεστική της ΕΠΟ(!), ενώ οι νομικοί της ΠΑΕ θα εισηγηθούν τις επόμενες κινήσεις, που θα ακολουθήσουν όλα όσα ήδη έχουν γίνει στα διοικητικά και στα ποινικά δικαστήρια κατά των μελών της ΕΕΑ.

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Πάνε δύο χρόνια, που ο Πέντρο Ενρίκε που έφυγε ως ελεύθερος για την Καϊσέρισπορ, αλλά ο ΠΑΟΚ παραμένει στο μυαλό του. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος (22 συμμετοχές με 5 γκολ φέτος) έχει κρατήσει τις επαφές του με τη Θεσσαλονίκη και ενημέρωσε τους φίλους του ότι το καλοκαίρι, που μένει ελεύθερος από την τουρκική ομάδα θα χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ για να επιστρέψει…

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΟΣ

Ανοιχτή γραμμή με τη Θεσσαλονίκη κρατά κι ο Λέο Μάτος, ο οποίος έπαιξε ρόλο στον δανεισμό του Ζαμπά στην Βάσκο ντα Γκάμα. Ο Μάτος μίλησε τόσο με τον Ιβάν Σαββίδη, όσο και με άλλον άνθρωπο του ΠΑΟΚ, για να διευκολύνει την μετακόμιση του νεαρού συμπατριώτη του στην ομάδα, που κι ο ίδιος αγωνίζεται, και μάλιστα ανέλαβε να έχει τον Ζαμπά από κοντά και να τον προσέχει “σα γιο του”, γιατί πάνω του ο ΠΑΟΚ επένδυσε πολλά.

* Άρωμα Πορτογαλίας είχε η κλήση του Σφιντέρσκι στην Εθνική. Ο προπονητής της Πολωνίας, Πάουλο Σόουζα, μίλησε με τον συμπατριώτη του Αμπέλ Φερέιρα, με τον οποίο έχουν και τον ίδιο ατζέντη (Ούγκο Καζούδα) για να ρωτήσει για τον φορ του ΠΑΟΚ, άκουσε πολύ καλά λόγια κι αποφάσισε να βάλει στον κύκλο των εκλεκτών του για τα προκριματικά του Μουντιάλ…

*Τα χρήματα από τη φορολογία των κερδών των παικτών από το στοίχημα θα τα πάρουν όλα τα αθλήματα, ανεξάρτητα από το αν εκλεγούν οι εκλεκτοί του υπουργού στις ομοσπονδίες;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version