Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Πρώτη νίκη με ανατροπή

Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας της Λαμίας με 2-1 στην άδεια Τούμπα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά στη σεζόν, που ο Δικέφαλος ανέτρεψε τη σε βάρος του κατάσταση, μια και οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν από νωρίς μπροστά στο σκορ με τον Αραμπούλι, όμως η ομάδα του Λουτσέσκου είχε τις απαντήσεις με τα γκολ των Λύρατζη και Κούρτιτς.

Μόλις στο 7’, μετά από φάουλ στον Τσιγγάρα στο κέντρο, η Λαμία έβγαλε αντεπίθεση, η μπάλα κατέληξε στον Αραμπούλι που με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 18΄ ο Αουγκούστο κράτησε την μπάλα μέσα στην περιοχή, στην φάση μπήκε ο Λύρατζης που με σουτ έκανε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να κάνουν την ανατροπή του σκορ στο 31’, αλλά η εκτέλεση φάουλ του Μουργκ βρήκε στην συμβολή των δοκαριών.

Στο 64΄ ο Μπίσεσβαρ έστρωσε στον Κούρτιτς, και ο τελευταίος με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Στις καθυστερήσεις ο Τσούκαλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ινγκασον, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς (82΄ Σβαμπ), Αουγκούστο (75΄ Σφιντέρσκι), Μουργκ (62΄ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς. Ακπομ (82΄ Εσίτι).

Λαμία: Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Προβυδάκης, Μπεχαράνο (86΄ Τσούκαλος), Γκέντσογλου (70΄ Τζανδάρης), Ελευθεριάδης (79΄ Μανουσάκης), Νούνιες (70΄ Τάιρον), Ρόμανιτς, Αραμπούλι.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version