Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Πρωταθλητή σε θέλουμε παντού Δικέφαλε!

Για τον τελικό της Futsal League B’, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε ως τυπικά φιλοξενούμενος στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας τον ΑΟΔ Κορυδαλλού και με «χρυσό» γκολ του Μπικιάρη στο 39ο λεπτό, μετά την άνοδο κατέκτησε και το πρωτάθλημα!

Πρώτη καλή ευκαιρία του τελικού ανήκε στον Δικέφαλο, με τον Αμβρόσιο Παπαδόπουλο να βρίσκει στο πέμπτο λεπτό τον Μπικιάρη, ο οποίος νικήθηκε στο τετ α τετ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στη συνέχεια, οι τυπικά γηπεδούχοι έχασαν δύο καλές ευκαιρίες, με τον Κορδαλή να έχει τις απαντήσεις στα σουτ των αντίπαλων παικτών, ενώ στο 10′ ο Κορδαλής και με την βοήθεια του δεξιού κάθετου δοκαριού, κράτησε το μηδέν.

Στο 14′ ο Κορυδαλλός έφτασε μια… ανάσα από το 1-0, όμως το πλασέ που έγινε αποκρούστηκε από τον χθεσινό (20/4) «χρυσό» σκόρερ του ημιτελικού, Τάσο Αναστασιάδη, πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Ο Κορυδαλλός είχε ακόμη μια ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, με τους παίκτες του Παπαδόπουλου να κρατάνε και πάλι το μηδέν, ενώ την τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου είχε ο Αναστασιάδης, το σουτ του οποίου αποκρούστηκε.

Στο 23′ ο ΠΑΟΚ mαteco έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία, με τον Μπικιάρη να κάνει κίνηση πίβοτ, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε, σταμάτησε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 26′ ο Κορυδαλλός «άγγιξε» το 1-0, ωστόσο το σουτ που έγινε σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κορδαλή. Στο 34′ ήταν η σειρά του Δικεφάλου να κάνει δοκάρι, με τον Λιώνη να γυρίζει ωραίο, όμως το σουτ που έκανε τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κορυδαλλού.

Στο 39′ ήρθε το γκολ της λύτρωσης για τον ΠΑΟΚ mαteco, με τον Νίκο Μπικιάρη να σουτάρει από τα δεξιά από δύσκολη γωνία και να πετυχαίνει ένα απίστευτο γκολ, το οποίο χάρισε το πρωτάθλημα μετά και την άνοδο!

Κορυδαλλός – ΠΑΟΚ mαteco: 0-1

Ημίχρονο: 0-0

Το γκολ: Μπικιάρης 39′

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version